Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már bele gondoltatok abba, hogy miért nincs egy normális pasi?
Én, jelentem, normális pasi vagyok/voltam. Mit kaptam cserébe? Sok-sok átverést. Nem vettek férfi számba. Stb.
Pár éve volt egy rövidke szexkapcsolatom egy nővel, és annyira egymásra találtunk a szexben, hogy tartjuk a kapcsolatot és időnként lefekszünk egymással.
Mikor éppen ismerkedek lányokkal, akkor is tartom a kapcsolatot az említett hölggyel... és nincs lelkiismeret furdalásom.
Lényegében a nők érték el azt, hogy én is egy önző, saját érdekeit néző g*ci legyek.
Hiszen komoly kapcsolatot nem lehetett velük kialakítani. (a kivételek már komoly kapcsolatban éltek)
Tehát, hölgyeim, gondoljatok bele máskor, hogy miért is nem akarnak az élelmesebb pasik már komoly kapcsolatot tőletek, és miért csak egy-két éjszakákra kelletek nekik.
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Hisztis Mirtill :)
Egyébként nem érzed tényleg, hogy te beszologatsz a srácoknak, pszichologust ajánlasz (rosszmájúan) de ha neked beszól valaki, futsz "apucihoz"?
Ilyen mentalitással tényleg sokat el lehet érni :D
20:43, egyik sem kell, köszi szépen.
Ha olvasnád a kérdések fejlécét is teljes egészében, nemcsak a téged igazoló részeket, rájöhetnél hogy azok az emberek messze nem tizenévesek, és éppen eleget tettek e "nemes cél" érdekében akiket te itt nagy garral szidsz, és segítség helyett még jól beléjük is rúgsz, mert ugye milyen törpös dolog a földön fekvőbe rúgni kettőt, hihihi-hahaha, erős vagyok és bátor. Azért "siránkozik" mert végigpróbált eddig mindent, és nem vezetett eredményre. Mások túlzó elvárásai szintén nem az ő hibájuk, ezt csak te akarod így látni.
Ha nem tetszenek az ilyen kérdések, ne olvasd őket, kész-passz. Segíteni nyilván nem tudsz, nem is akarsz, csak trollkodsz mindig egy jót, persze szigorúan csak az egészséged megóvása érdekében...
A felnőttség valóban nem életkor, hanem viselkedés kérdése. Ebbe vastagon beletartozik a trollkodás is, úgyhogy szerintem pont te ne prédikálj arról, mi a helyes viselkedés.
Férfi vagyok, ennek ellenére tudok igaz választ adni a kérdésre:
Mert NINCS rá igényük. A jóképű, pénzes, kigyúrt alfahímek kellenek nekik. Amelyik férfi nem ilyen, azt levegőnek nézik.
"mennyire szánalmas vagy ember, hogy még az sem tűnik fel, hogy nem más hibája az, hogy nem kellettél kapcsolatra, hanem a tiéd :DDD Atyaég."
A párkapcsolatban MINDIG a nő választ, így van? Bizony így.
Nos, akkor a balhét is ő viszi el. Ennyi - meg egy Bambi.
"Majd gondolod érdekel valakit a nyomorod, hogy nem kellettél senkinek, most meg "hűűűűűdeszemét" vagy (állítólag, közben meg itt pitizel egy kis figyelemért)?? :D Lol, ez a napi szánalom csúcskategória."
A te nyálfolyós férfigyűlölő hisztid konkrétan kit érdekel itt? Maximum a hasonló töppedt agyú fajtársaidét, akikkel közösen itt trollkodtok egy ötéves óvodás szintjén, és azt képzelitek, ti vagytok a társadalom lelkiismerete és azt ugattok le, akit csak akartok.
Hihetetlenül, fejcsóválósan sötét idióta vagy. Elkéne neked egy fekete lyuk oda, hogy világítson. Kaptad a mínuszt, ostoba.
"Aztán majd azért is a nők lesznek hibásak, ha egyedül maradsz a jobbkezeddel."
Mivel ők vannak döntési pozícióban, így ők a hibásak. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod. A mínuszt te is kaptad.
"Tudod, ha egy ember csak siránkozik a problémáin, másokat hibáztat, örökké nyalogatja a sebeit, de nem képes megoldani a problémáit, az a szememben nem felnőtt."
Ja, csakhogy ennél a problémánál teljesen mindegy, a férfi mit akar, mert úgyis az lesz, amit a nő akar. Ha nem...maradhat egyedül.
SZVSZ jobban meg is éri, a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!