Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már bele gondoltatok abba, hogy miért nincs egy normális pasi?
Én, jelentem, normális pasi vagyok/voltam. Mit kaptam cserébe? Sok-sok átverést. Nem vettek férfi számba. Stb.
Pár éve volt egy rövidke szexkapcsolatom egy nővel, és annyira egymásra találtunk a szexben, hogy tartjuk a kapcsolatot és időnként lefekszünk egymással.
Mikor éppen ismerkedek lányokkal, akkor is tartom a kapcsolatot az említett hölggyel... és nincs lelkiismeret furdalásom.
Lényegében a nők érték el azt, hogy én is egy önző, saját érdekeit néző g*ci legyek.
Hiszen komoly kapcsolatot nem lehetett velük kialakítani. (a kivételek már komoly kapcsolatban éltek)
Tehát, hölgyeim, gondoljatok bele máskor, hogy miért is nem akarnak az élelmesebb pasik már komoly kapcsolatot tőletek, és miért csak egy-két éjszakákra kelletek nekik.

"Talán más körökben kellene mozogni..."
PL?

"A mostanihoz képest, én nem tudom, hogy élsz, mit csinálsz, hogyan próbálkozol, kiknél, mennyire vagy laza, vagy éppen másikra rátelepedő. Nem tudom, milyen nők tetszenek, és hogy te mennyire férsz bele az ő világképükbe."
Nekem viszonylag sok barátnőm volt. Az én tudom miről beszélek, amikor meg a kérdéseim felteszem az oylan vető nőknek mint te is, az érdekl, vajon ti tudjátok miről beszéltek? Nézd meg, kértem irjál példát, nem tetted, hanem megint vetítesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!