Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már bele gondoltatok abba, hogy miért nincs egy normális pasi?
Én, jelentem, normális pasi vagyok/voltam. Mit kaptam cserébe? Sok-sok átverést. Nem vettek férfi számba. Stb.
Pár éve volt egy rövidke szexkapcsolatom egy nővel, és annyira egymásra találtunk a szexben, hogy tartjuk a kapcsolatot és időnként lefekszünk egymással.
Mikor éppen ismerkedek lányokkal, akkor is tartom a kapcsolatot az említett hölggyel... és nincs lelkiismeret furdalásom.
Lényegében a nők érték el azt, hogy én is egy önző, saját érdekeit néző g*ci legyek.
Hiszen komoly kapcsolatot nem lehetett velük kialakítani. (a kivételek már komoly kapcsolatban éltek)
Tehát, hölgyeim, gondoljatok bele máskor, hogy miért is nem akarnak az élelmesebb pasik már komoly kapcsolatot tőletek, és miért csak egy-két éjszakákra kelletek nekik.
Ja, és attól még, hogy valaki introvertált, nem lesz Pató Pál úr. :)
Az extrovertált - Duracell nyuszi párhuzamban már van valami, de ez sem mindig igaz. :D
44: Igen, szükség van hasonlóságokra, lehetôleg minél többre.
Én jobban szeretnék introvertált lánnyal összejönni majd, de egy exyrovertált lány is szóba jöhetne, ha amúgy rendben lenne. :)
46: Így van. :)
Ha nagyon extrovertált, az engem is zavarna. Ha veszünk egy 100-as skálát (0 - full introvertált ; 100 - full extrovertált), akkor a 10-75 intervallum elfogadható számomra.
Azért nincs, mert egyik lánynak se kell olyan, hanem pénzes, kigyúrt kőbunkó. Van a kereslet és van a kínálat. Rossz körökben járunk, hja, lehet a Szaturnuszon vagy az Uránuszon akadnak még normális csajok. Amire nincs kereslet,arra kínálat se lesz. taki bácsi nem bunkó,csak őszinte.
17:40 meg kapta helyből a mínuszt a trollkodására.
Törpike, neked nem barátnő kell, hanem pszichológus. :-)
Tudod, ha egy ember csak siránkozik a problémáin, másokat hibáztat, örökké nyalogatja a sebeit, de nem képes megoldani a problémáit, az a szememben nem felnőtt. Igen, tudom, épp elég nagyra nőtt óvodás mászkál a világban, férfiak és nők is, te meg a többi nyafogó pancser is közéjük tartoztok, teljesen mindegy, hogy papíron felnőttek vagytok-e vagy sem.
A felnőttség nem csak életkor, hanem annak megfelelő viselkedés is.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Fogalmad sincs, mennyit értem el egyedül protekció nélkül nőként, szájkaratemester...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!