Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti már bele gondoltato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti már bele gondoltatok abba, hogy miért nincs egy normális pasi?

Figyelt kérdés

Én, jelentem, normális pasi vagyok/voltam. Mit kaptam cserébe? Sok-sok átverést. Nem vettek férfi számba. Stb.

Pár éve volt egy rövidke szexkapcsolatom egy nővel, és annyira egymásra találtunk a szexben, hogy tartjuk a kapcsolatot és időnként lefekszünk egymással.

Mikor éppen ismerkedek lányokkal, akkor is tartom a kapcsolatot az említett hölggyel... és nincs lelkiismeret furdalásom.

Lényegében a nők érték el azt, hogy én is egy önző, saját érdekeit néző g*ci legyek.

Hiszen komoly kapcsolatot nem lehetett velük kialakítani. (a kivételek már komoly kapcsolatban éltek)

Tehát, hölgyeim, gondoljatok bele máskor, hogy miért is nem akarnak az élelmesebb pasik már komoly kapcsolatot tőletek, és miért csak egy-két éjszakákra kelletek nekik.

2015. júl. 12. 17:32
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
64%

" És egy introvertált pasi úgy érzem, visszahúzna, amit nem akarok. Eljárok ingyenes rendezvényekre, és élvezem a nyüzsgést, de szoktam olvasni is csak magamban utazás közben, akkor introvertáltnak látszhatok, ha dolgozom, akkor arra koncentrálok, nem vagyok a munkahelyen pletyiző nőtípus, szeretek alapos munkát végezni. Szóval ez összetett, nem fekete és fehér. :-) Lehet, hogy más is van így, mint én, és ha egy introvertált szituációból ítél valaki, téves képet kaphat rólam, ha egyébként nem ismer."

Ez a "visszahúzna" úgy hangzik, mintha az introvertáltság rosszabb lenne, mint az extrovertáltság. Pedig nem.

Amúgy én is a kettô között vagyok, bár talán inkább introvertált. Az az érdekes, hogy ingyenes rendezvényekre én is szeretek járni, de ott szeretek háttérben maradni. :)

2015. júl. 12. 18:51
 32/54 anonim ***** válasza:
55%
# 31/31 Időpont ma 18:51 - Nekem rossz, mert nem érzem elég szabadnak magam, el voltam nyomva, biztosan ezért. Büszke vagyok arra, amit elértem, senki nem tett alám semmit, és szeretem kiélvezni, amit átélek. Gond nélkül leállok csevegni idegenekkel, ha olyan helyen vagyok, ilyen rendezvényeken is. Nem szeretem, ha háttérbe szorítanak, ha nem akarok ott lenni. Tériszonyos vagyok, de harcolok ellene.
2015. júl. 12. 18:56
 33/54 anonim ***** válasza:
7%
#20: Én meg azt vállaltam, hogy kifizessem végre ezt a rohadt lakáshitelt. Ja, és autót sem ártana vennem végre, hogy mobilitásban is előrelépjek.
2015. júl. 12. 19:01
 34/54 anonim ***** válasza:
13%

"Nem szeretem, ha háttérbe szorítanak, ha nem akarok ott lenni. "

Akkor minek neked extrovertált pasi?

2015. júl. 12. 19:02
 35/54 anonim ***** válasza:
55%
# 29/32 Időpont ma 18:46 - Én nem keverem, és engem is zavar, ha valaki másnak mutatja magát, mint aki, de én tényleg rengeteget változtam, és sokkal inkább ez vagyok, mint akinek régen beskatulyáztak. Nem dac, csak leráztam magamról, hogy másoktól függjön, mit kezdek magammal. Ha nem változtattam volna, nem azt tanultam volna, ami érdekelt, és most lenne egy munkám, amit utálok. Szembe mentem az árral, de így érzem jól magam, mert így szeretem, amit csinálok, és élvezem az életet.
2015. júl. 12. 19:02
 36/54 anonim ***** válasza:
55%
# 34/35 Időpont ma 19:02 - Mert olyan emberek között érzem jól magam.
2015. júl. 12. 19:03
 37/54 anonim ***** válasza:
24%
Az oké, de van egy tippem, egy kapcsolatban egy iylen férfi mellett hisztis lennél mint az állat. Mert egy párkapcsolat már nem egy társaság a vendéglőben. Ahol néha megbujhatsz, vagy ha ugy van kedved előléphetsz. Egy extrovertált pasas simán meg fogja neked mondani, mit hogy csinálj, és simán kiröhög, ha szerencsétlen vagy. hiába "szeret". Azt meg az előéleted miatt nem türnéd el. A párkapcsolat nem a haveroknak szól ám, meg a fészbukknak.
2015. júl. 12. 19:10
 38/54 anonim ***** válasza:
55%
Engem nehéz kihozni a sodromból, magas a tűréshatárom, egyébként meg én is meg tudom mondani a magamét, mellesleg van önkritikám, szóval csak mert valaki extrovertált, még nem feltétlenül bunkó, egy értelmes extrovertált emberrel meg könnyen meg tudjuk találni a közös hangot, és a kritika nem bántó, hanem építő, és fejleszt, és jól működhet a kapcsolat. Volt dolgom introvertált pasival, idegesített a csendessége és a túlzott visszafogottsága.
2015. júl. 12. 19:14
 39/54 anonim ***** válasza:
27%

nekem meg volt dolgom introvertált csajokkal, és közel sem csendesek kettesben, ellenben hisztiznek meg sirnak minden szaron Eletben egyszer voltam szerelmes, ahogy nézem, ő extrovertált volt, nos, ugy átbszott mint szart a palánkon (teszem hozzá, hogy az introvertált csajok közöl kettőt én is megcsaltam)

Szóval ez már csak ilyen.Épeszű NORMÁLIS 30as férfi kvára nem akar párkapcsolatot :)

2015. júl. 12. 19:21
 40/54 anonim ***** válasza:
60%
38: És mit gondolsz azokról a férfiakról, akik kissé zárkózottak a többi emberrel szemben, de egy kapcsolatban megnyílnak, és tudnak sokat is beszélni?
2015. júl. 12. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!