Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti már bele gondoltato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti már bele gondoltatok abba, hogy miért nincs egy normális pasi?

Figyelt kérdés

Én, jelentem, normális pasi vagyok/voltam. Mit kaptam cserébe? Sok-sok átverést. Nem vettek férfi számba. Stb.

Pár éve volt egy rövidke szexkapcsolatom egy nővel, és annyira egymásra találtunk a szexben, hogy tartjuk a kapcsolatot és időnként lefekszünk egymással.

Mikor éppen ismerkedek lányokkal, akkor is tartom a kapcsolatot az említett hölggyel... és nincs lelkiismeret furdalásom.

Lényegében a nők érték el azt, hogy én is egy önző, saját érdekeit néző g*ci legyek.

Hiszen komoly kapcsolatot nem lehetett velük kialakítani. (a kivételek már komoly kapcsolatban éltek)

Tehát, hölgyeim, gondoljatok bele máskor, hogy miért is nem akarnak az élelmesebb pasik már komoly kapcsolatot tőletek, és miért csak egy-két éjszakákra kelletek nekik.

2015. júl. 12. 17:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
34%

"Hm, a halvérű, csendes pasik valóban nem..."

5-ös: Miért nem? Mi a baj velük? Kérlek, magyarázd el!

Ha ôket figyelembe vennék a nôk, nem lenne a panaszkodás, hogy "nincs normális férfi".

2015. júl. 12. 18:16
 22/54 anonim ***** válasza:
41%
taki bácsi - Te már most is bunkó vagy, hogyhogy nincs még nőd?
2015. júl. 12. 18:16
 23/54 anonim ***** válasza:
64%
# 21/22 Időpont ma 18:16 - Nekem nem jönnek be az ilyenek, mert én más habitusú vagyok, nem ilyen.
2015. júl. 12. 18:17
 24/54 anonim ***** válasza:
22%

23: Oké, elfogadom, hogy neked azért nem jönnek be az introvertált férfiak, mert extrovertált vagy.

De mi a véleményed arról, mikor van egy csendes, introvertált lány, és az extrovertált alfahímről álmodozik? Egy introvertált lány nem magyarázhatja avval, hogy ő is olyan habitusú.

2015. júl. 12. 18:24
 25/54 anonim ***** válasza:
0%

Én valahol az introvertált és extrovertált között vagyok, régen introvertált voltam, de ez csak a neveltetésem miatt volt így. Rengeteget változtam, mert nem szerettem olyan lenni, elnyomtak. És egy introvertált pasi úgy érzem, visszahúzna, amit nem akarok. Eljárok ingyenes rendezvényekre, és élvezem a nyüzsgést, de szoktam olvasni is csak magamban utazás közben, akkor introvertáltnak látszhatok, ha dolgozom, akkor arra koncentrálok, nem vagyok a munkahelyen pletyiző nőtípus, szeretek alapos munkát végezni. Szóval ez összetett, nem fekete és fehér. :-) Lehet, hogy más is van így, mint én, és ha egy introvertált szituációból ítél valaki, téves képet kaphat rólam, ha egyébként nem ismer.

Régebben ismerkedtem társkeresőn, még a 20-as éveim elején, most, 30 évesen már inkább szeretem jobban kiismerni a másikat, mielőtt eldöntöm, mit akarok tőle.

Vágyni meg mindenki vágyhat arra, amire akar, sok pasi nézegeti nyálát csorgatva dekoratív címlaplányok fotóit, attól még nem biztos, hogy az ő kategóriájuk, de vágyakozni ők is vágyakoznak. :-)

2015. júl. 12. 18:30
 26/54 anonim ***** válasza:
16%

"Oké, elfogadom, hogy neked azért nem jönnek be az introvertált férfiak, mert extrovertált vagy."

De nem extorvertált. Csak megnőtt az arca a diplomájától. Tudod, az extrovelált emberektől nem furcsa a korábbi társaságnak, hogy dumál ha kell ha nem. De az már igen, ha arcoskodik .

De nem lett sokkal népszerübb a pasik körében. Mert már irta volna, hogy még az álompasit is megkapta.

2015. júl. 12. 18:32
 27/54 anonim ***** válasza:
63%

"jaj, a csúnya exeim kihasználtak, ezért fogom életem párját is megcsalni"

Aztán majd azért is a nők lesznek hibásak, ha egyedül maradsz a jobbkezeddel.

Ember, férfi vagy vagy kislány, aki anyucinak picsog?

2015. júl. 12. 18:38
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
# 26/27 Időpont ma 18:32 - Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de van egy súlyos betegség a közvetlen családomban, ami eléggé megnehezíti a magánéletemet, de tévedsz, mert sokkal népszerűbb lettem a férfiak körében, mint azelőtt (mondjuk egyéjszakás kalandokra nem vagyok kapható, pedig azzal már sokan bepróbálkoztak).
2015. júl. 12. 18:40
 29/54 anonim ***** válasza:
61%

nézd, én meg extrovertált vagyok (bevallom öszintén, erre a minap jöttem rá, eddig azt sem tudtam mit jelent, csak itt a gykn olvastam valami hülye személyiségtesztes kérdést, miután kiröhögtem, kitöltöttem) Alapjáraton egy extrovertált ember szarik az ilyen extro, meg intro felosztásokra.

De ha már itt tartunk, amit tapasztaltam: ha van köztudottan csendes ember a társaságban, és elkezd dumálni, akkor azt hangosan, már már dacosan teszikonkrétan ellenszenvesen, látszik, hogy ez nem az ő pályálya, nem mozog otthonosan , ha pl nem lennék ott én, hogy elüssem valami poénnal, akkor kva kinos lenne 10 perc mulva a helyzet.

Viszont, abban igazad van, hogy fejlődni kell, és érdemes. Csak a nagy hangú hivalkodást, vagy dact ne keverjük össze sosem a lazasággal.

2015. júl. 12. 18:46
 30/54 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem a bunkóságon múlik szerintem.

Amikor a nők panaszkodnak, hogy nincs normális pasi, akkor úgy gondolják, hogy nincs normális ÉS jóképű, izgalmas pasi, csak ezt nem teszik hozzá.

Volt már arra példa, hogy csajszikám panaszkodott, hogy szegény nem kell senkinek, igaz 8-an hajtanak rá, csak hát...

Úgy látom, hogy a nők nem a bunkókra buknak, hanem a jóképűekre, akik bunkók, mivel megtehetik, mert tudják, hogy a nő úgyis visszamegy hozzájuk, ha mégsem, akkor van csomó másik jelentkező. A nő ettől pedig méginkább akarni fogja, mert látja a kihívást.

2015. júl. 12. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!