Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél egy féltékeny barátnővel? Féltékeny, mert neked van valakid, neki meg nincs.
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 20:26
1/7 anonim válasza:
Akkor nem inkább irigy? A féltékenység mást jelent.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az. De mit tennél vele? Ez a kérdés, mert én nem tudom mar.
2015. júl. 2. 20:29
3/7 anonim válasza:
Miben nyilvanul ez meg? Biztos irigy, nemcsak te latod igy?
4/7 anonim válasza:
Igazából semmit. Nem is nagyon tudsz.
Önmagát generálja a dolog: ha elkezded hanyagolni, mert idegesít, akkor majd megmagyarázza, hogy azért, mert csak addig kellettek a barátok, amíg egyedül vagy...
Ha meg nem hanyagolod, akkor meg azon megy a nyűglődés majd, hogy mert (teszem azt) felhív a párod, ha vele vagy, vagy különben is, úgyis tönkremegy majd a kapcsolat, de akkor ne menj hozzá sírni, őt az ilyen nem érdekli...
Legalábbis, aki nekem ilyen "féltékeny" barátnőm van, ő ezt csinálja. Én egyszerűen úgy teszek, mintha a hisztije nem létezne, meg sem hallom. Vagy elunja, vagy eltűnik, de akkor látszik, mennyit ért a barátság...
5/7 anonim válasza:
Meg kell találni az egyensúlyt. Ha nem zárod ki az életedből teljesen, az együtt töltött időben pedig nem azzal traktálod, a barátod így, ti ketten úgy, stb, akkor helyrebillenhet a dolog.
6/7 A kérdező kommentje:
Màr az is baj, ha két mondatot vàltok vele a jelenlétében. Bàrmi baj.
2015. júl. 2. 23:39
7/7 A kérdező kommentje:
Igen 4-es ha felhív az különösen baj.
2015. júl. 2. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!