Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy féltékeny legjobb barátnővel?

Figyelt kérdés

Ha valaki akar tőlem valamit,akkor ő rögtön "nem szimpatikus nekem,nem százas srác" stb.

Látszik,hogy nem örülne ha lenne valakim.

Neki nem nagyon volt még kapcsolata, lehetett volna,de olyanért van oda,aki csak szexre használja.

2013. okt. 20. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelmen kívül hagyni.
2013. okt. 20. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szánalmas az ilyen barátnő. Sosem sajnálnám a barátomtól, ha összejönne egy lánnyal. Szerintem hagyd el ezt a barátnőt, mert nem igazi barát az ilyen.
2013. okt. 20. 23:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Nehéz figyelmen kívül hagyni,ha folyton ilyeneket hallgatok.
2013. okt. 20. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor szólj neki, hogy a saját életét élje. Amíg ezt nem teszed szóvá, addig nem fogja befejezni.
2013. okt. 21. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Na,hamar küldtem el.:) Szóval, én nem akarok "megszabadulni" tőle. De ez iszonyat zavaró, mondta is,hogy lehet féltékeny.Miután olyannal is problémája lett,akivel az előtt nem volt. Csak miután elkezdett próbálkozni nálam.
2013. okt. 21. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!