Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, hogy feltekeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, hogy feltekeny vagyok, pedig megbizom benne?

Figyelt kérdés

Elkezdtem jarni egy fiuval, akirol tudtam, hogy hetvegenkent zenelni jar(gitarozik), ami azt jelenti, hogy rengeteg csajt lat, mivel eleve eskuvoktol kezdve, diskokon keresztul egeszen szuletesnapi bulikig mindenhol zenel.

Tudom, hogy mikor hol van, viszont folyamatosan azon gondolkodom, hogy vajon nem lesz ott olyan lany, aki megtetszik neki jobban, mint en.

Tudom, hogy kicsit fura a dolog, de nagyon sokan azt mondjak/mondtak rola, hogy nem kepes sokaig meglenni egy csajjal, rengeteg baratnoje volt mar...

22L

2015. jún. 20. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
te most éppen ellent mondasz magadnak, ha megbíznál benne akkor nem lennél féltékeny.
2015. jún. 20. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Megbizom benne, de mindig is volt bennem egy olyan felelem, hogy nem vagyok eleg jo neki, es talal jobbat, szebbet, okosabbat, viccesebbet, mint en.
2015. jún. 20. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:

ha továbbra is így fogsz gondolkodni, akkor előbb-utóbb szakítás lesz belőle. állandóan fel fogod hozni neki a dolgot, ő majd hiába bizonygatja, hogy nincs senki de te nem fogod elhinni majd a srác besokall és otthagy. a saját érdekedben változtatnod kéne a hozzáállásodon.

ha nem lennél elég szép, okos satöbbi akkor nem veled lenne, erre gondolj mindig.

2015. jún. 20. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Neked szimplán önbizalomhiányod van, ennyi.

Ha megbízol benne, akkor semmi helye a féltékenységednek. A féltékenységgel elűzheted a pasikat a világból.

Sok szeretettel ajánlom megnézésre a következő videót:

https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ

Remélem tanulsz majd a videóból! :)

2015. jún. 20. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg sok nője és ő hagyta ott őket akkor sanszos, hogy tőled is lelép, de legfeljebb annyit tehetsz, hogy jól érzed magad vele amíg tart.
2015. jún. 20. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ui.: Vonzás törvénye:

ha arra gondolsz, hogy "viszont folyamatosan azon gondolkodom, hogy vajon nem lesz ott olyan lany, aki megtetszik neki jobban, mint en." akkor ez valóra is fog válni, mert ezt programozod be. Egyszerűbb lenne, ha inkább az járna a fejedben, hogy maradjon melletted, mert téged szeret. De ahogy gondolod, de vigyázz, a gondolatoknak hatalmas erejük van!

4-es voltam

2015. jún. 20. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Soha nem hozom fol neki, csak meg szoktam kerdezni, hogy nah milyen volt, hogy telt...
2015. jún. 20. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!