Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen belebolondultam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belebolondultam a lányba. Már törli a leveleim olvasatlanul, de én nagyon szeretem. Mindennél jobban. Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarom ezt így. Már kb. 20 kilót fogytam. Nagyon akarok találkozni Vele, meg akarom beszélni a dolgokat, de olvasatlanul törli. Megőrülök.
2010. márc. 2. 12:26
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Mint már mondtam, férfi legyél, ne kisfiú, ne úgy viselkedj, mint egy 14 éves! Ha lesz@rod ezt a kis libát, még ő fog teperni érted hidd el.
2010. márc. 2. 14:10
 42/49 anonim ***** válasza:
Akkor is rizikós, ha megcsinálod, akkor megy majd a hiszti, a késő menszeszel, aztán meg az apja is ki akar majd csinálni, én biztos levágnám a f@szod, ha az én 14 éves lányomat kefélnéd:D.Minden esetre, csináld ahogy jólesik.14 évesen már makk érett, már nem erőszak.De azért okosan.Ha meg szeret, akkor meg legyél tökös.
2010. márc. 2. 14:10
 43/49 A kérdező kommentje:
Hát most vissza kellene térni a fő témára. Mi az istent csináljak? Mert olvasatlanul törli a leveleim. És ez bosszant. Csípjem el élőben? De fél tőlem elég rendesen, mikor "meglepem", hogy elkapom az utcán.
2010. márc. 2. 14:14
 44/49 anonim ***** válasza:
Még mindig azt mondjuk szerintem, hogy hagyd a fenébe a csajt, mert csak jobban elijeszted magadtól! Miért nem hiszel nekünk?
2010. márc. 2. 14:21
 45/49 anonim ***** válasza:

Hagyd békén a fenébe, nőjön ki a f@szod és neked legyen több eszed te vagy a férfi.:D(ezt csak viccnek szántam mielőtt a nők megfeszítenének:D)

Pihentesd kicsit a kapcsolatot, majd ha vissza vágyakozik hozzád lógasd meg a répád.

Ilyen egyszerű.Ha ezt nem fogadod meg rácseszel.

2010. márc. 2. 14:34
 46/49 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ha nagyon hagyom a dolgokat, bizony-bizony le fogják nyúlni, mert eléggé jól néz ki.
2010. márc. 2. 14:38
 47/49 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, azt mondja, gyakran, hogy rettenetesen nyomulok, pedig én szerintem szelíd vagyok.
2010. márc. 2. 14:45
 48/49 anonim ***** válasza:
Reménytelen vagy... küzdj érte továbbra is, fogyj még le 20 kilót. Csinálj amit akarsz. Szia.
2010. márc. 2. 15:31
 49/49 A kérdező kommentje:
Nem akarok, már így is a tiszta izom megy le. Elég elkeserítő.
2010. márc. 2. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!