Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belebolondultam a lányba. Már törli a leveleim
olvasatlanul, de én nagyon szeretem. Mindennél jobban.
Mégis mit tegyek?
A f@szom kivan az ilyen nyámnyila f@szkalapokkal mint te! Ilyen férfiak vannak? Öcsém, sz@rd le! Olvasatlanul törli a leveleid! Nem vágod a szitut?? Nem érdekled őt! Letoj! Nem foglalkozik veled!!! Ébredj már fel! Férfi legyél, ne hülyegyerek! Érzelmeket nem lehet zsarolni a másiktól! Ha nem kellesz neki akkor nem kellesz! Vagy legyél öngyilkos, vagy törődj bele! Az eszem megáll...
2010. márc. 2. 12:28
2/49 A kérdező kommentje:
TE idióta. Ez nem egy ismeretlen lány, b*lfasz. Elég régóta ismerem már.
Nem vágod mit írtam??? Akkor elszótagolom apukám:
Le-se-sz@r té-ged! Világos így? Te meg itt vered a nyálad! Lépj túl rajta, nem kellesz neki, nem akar téged! Milyen választ vársz?
"Igen, várj rá, teljesen megértem a helyzeted, ez a helyes viselkedés, tökre sajnállak"
2010. márc. 2. 12:32
4/49 A kérdező kommentje:
NEM. Azon gondolkodom, hogy bemegyek a sulijába...
Menj be, csinálj hülyét magadból, akkor viszont nem értem a kérdésed, nem azt kérdezted hogy mégis mit tegyél?
2010. márc. 2. 12:33
Szerintem ne menj be. Úgyse foglalkozik veled,totál beégnél. Ha már olvasatlanul törli a leveleidet,akkor annak oka van. NEM akar veled találkozni,felejtsd el!
2010. márc. 2. 12:36
Öh, most ez az agresszív komment minek?
Ne menj be. Mit érsz el vele? Ha annyira szereted, értsd meg, hogy nem te kellesz, tartsd tiszteletben a döntését és nyeld le a békát. Erőltetéssel nem lehet valakit meghódítani. Nagyon önző és egoista hozzáállás a részedről, hogy te "nagyon akarsz" valamit. Ő meg nagyon nem akar, láthatóan. Ezzel nincs mit tenni.
Mit tegyél?
1.: fogadd el és tartsd tiszteletben a döntését.
2.: menj el a haverjaiddal/barátaiddal csajozni, öntsd ki a problémádat egy tök ismeretlennek.
3.: az ominózus eset után ne sajnáld magad tovább. Nyilván te is utálod, ha lesajnál más, ne csináld magaddal ugyanezt.
4.: emlékezz arra, mik voltak a kezdet kezdetén (a csaj megismerésénél) azok a problémák, amikre azt mondtad, hogy "belefér, elnézem". Azon úgyis szakítottatok volna.
5.: keress valaki mást.
2010. márc. 2. 12:40
8/49 A kérdező kommentje:
Szerintem most ezt azért csinálja, mert tesóját nagyon leoltottam - kiderült, hogy részben miatta vagyunk "rosszban".
Az agresszív kismalac vagyok :) Azért mert, tapasztalatom, hogy egyre több ilyen nyámnyila tutyimutyi srác van, és ha próbálsz szépen érvelni akkor nem érdekli őket, hát most megpróbáltam agresszívan, de így sem jó, úgyis bemegy a lány sulijába és totál leégeti magát, aztán majd azután fog feljönni sírni... addigra már 25 kilóval lesz kevesebb. Ahelyett hogy próbálná feldolgozni, hogy pápá van. Találna új hobbit, új barátokat, elfoglalná magát, hogy ne is jusson eszébe az a lány, ahelyett itt sajnáltatja magát, és zsarolni akar érzelmeket a lányból, ez is agresszivitás ha úgy vesszük.
2010. márc. 2. 12:42
10/49 A kérdező kommentje:
Szerintem meg épp, hogy nem tutyimutyiság. Az lenne, ha elkezdenék sírni, hogy miért-miért-miért? És itt ücsörögnék, nem pedig megpróbálni megoldani.
Kapcsolódó kérdések: