Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen belebolondultam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belebolondultam a lányba. Már törli a leveleim olvasatlanul, de én nagyon szeretem. Mindennél jobban. Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarom ezt így. Már kb. 20 kilót fogytam. Nagyon akarok találkozni Vele, meg akarom beszélni a dolgokat, de olvasatlanul törli. Megőrülök.
2010. márc. 2. 12:26
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Ezek a délibáb lányok.Mondj többet h segíthessek.
2010. márc. 2. 13:44
 32/49 A kérdező kommentje:
A mai nem jön össze, már hazafelé tart a busszal. Ez így nem lesz jó.
2010. márc. 2. 13:45
 33/49 A kérdező kommentje:
Kérdezz, úgy többet tudok mondani.
2010. márc. 2. 13:45
 34/49 anonim ***** válasza:
De lefeküdtetek? ezt csak azért kérdem, mert ha igen, akkor abból kell h legyen valamilyen érzelem, kötődés.Ha nem akkor nem érez irántad semmit de ha retek, akkor meg amúgy sem érez semmit.Jah és mennyi vagy?
2010. márc. 2. 13:50
 35/49 A kérdező kommentje:
14 éves... Én 18. Nem, nem feküdtünk le.
2010. márc. 2. 13:51
 36/49 A kérdező kommentje:
De nekem engedett meg olyan dolgokat először, amit másnak nem...
2010. márc. 2. 13:53
 37/49 anonim ***** válasza:
Miért egy 14 éves kislányra vágysz? nagyon gyerek még... hiába mutatja magát felnőttnek, keress 16-17 éves lányokat!
2010. márc. 2. 13:55
 38/49 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam mondani, sajnálom de igaza van az előttem szólónak. sőt, keress nálad idősebbet én 19 vagyok, de sosem volt nálam fiatalabb barátnőm.Hidd el az idősebb csajok tudják h mi a dörgés.És nagyon nagyon sok új dolgot tudnak mutatni.És nem is rinyálnak annyit.
2010. márc. 2. 13:57
 39/49 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok én rá vágyni! Igazából már azt is megbántam, hogy valaha elkezdtem beszélgetni Vele... Tapadt rám, mindenhova követett, felmentem pl. msnre, egyből letámadott... Én meg beleszerettem, kikezdett velem.
2010. márc. 2. 13:58
 40/49 A kérdező kommentje:
De most már nem tudok mit csinálni, mert belezúgtam, de olyan szinten, hogy ez már nevetséges.
2010. márc. 2. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!