Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen belebolondultam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belebolondultam a lányba. Már törli a leveleim olvasatlanul, de én nagyon szeretem. Mindennél jobban. Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarom ezt így. Már kb. 20 kilót fogytam. Nagyon akarok találkozni Vele, meg akarom beszélni a dolgokat, de olvasatlanul törli. Megőrülök.
2010. márc. 2. 12:26
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
De ember, ha valaki sz@rik rád, azután miért futsz? gondolod azért törli olvasatlanul a leveleidet mert beszélni akar veled? vagy mert annyira szeret? most őszintén, mit gondolsz?
2010. márc. 2. 12:45
 12/49 A kérdező kommentje:
Talán mert haragszik rám. Megbántottam.
2010. márc. 2. 12:46
 13/49 anonim ***** válasza:

Khm. Ha tudtad, hogy ennyire fontos neki a testvére, miért oltottad le nagyon? Mégis mit vártál eredményképpen? Edd meg, amit főztél, ne a másikon éld ki a sértett hiúságodat.

Ha meg nem tudtad, akkor mégis mennyire figyeltél rá eddig?

14/49 A kérdező kommentje:
És azért, mert lassan egy éve ismerem, és sokat jelent.
 15/49 anonim ***** válasza:
A telefonszámát nem tudod?
 16/49 A kérdező kommentje:
Figyelj.. A tesója elkezdett pocskondiázni nyíltan. Én csak visszavágtam Neki hasonló stílusban. Én soha, egy szót nem szóltam volna a tesójához.
2010. márc. 2. 12:47
 17/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom. A régit tudom, de azt már pár hónapja nem használja.
2010. márc. 2. 12:47
 18/49 anonim ***** válasza:
Ha az én tesómba kötne bele valaki,akkor én is így viselkednék. Nem akar tőled semmit. Keress mást,annyi lány szaladgál még a világban. Ha tovább "zaklatod" attól nem lesz jó,neki se és neked se!
2010. márc. 2. 12:48
 19/49 anonim ***** válasza:
Na mindegy, én nem ragozom tovább, az én véleményem szerint hagynod kéne a fenébe. Ő tojik rád, nem érdekled, te meg csak hülyét fogsz csinálni magadból. Azért majd gyere fel és írd meg mi lett a vége. (első voltam megint)
2010. márc. 2. 12:48
 20/49 anonim ***** válasza:

Akkor nézd így: ha a tesó fontosabb most, később is az lesz. Te meg nem nagyon bírod.

Különben nem kötelező lealacsonyodni más színvonalához, ha pocskondiáz. Megintcsak te főzted, ha belemész egy ilyen adok-kapokba, csak a tanulópénz az, hogy a csaj nem akar téged.

Én amúgy türelmesebb lennék. Ha csak dühös, el fog múlni. Ha nem dühös és vége, akkor meg vége, de mindkettő csak idővel fog kiderülni.

2010. márc. 2. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!