Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belebolondultam a lányba. Már törli a leveleim olvasatlanul, de én nagyon szeretem. Mindennél jobban. Mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem akarom ezt így. Már kb. 20 kilót fogytam. Nagyon akarok találkozni Vele, meg akarom beszélni a dolgokat, de olvasatlanul törli. Megőrülök.2010. márc. 2. 12:26
11/49 anonim válasza:
De ember, ha valaki sz@rik rád, azután miért futsz? gondolod azért törli olvasatlanul a leveleidet mert beszélni akar veled? vagy mert annyira szeret? most őszintén, mit gondolsz?
12/49 A kérdező kommentje:
Talán mert haragszik rám. Megbántottam.
2010. márc. 2. 12:46
13/49 anonim válasza:
Khm. Ha tudtad, hogy ennyire fontos neki a testvére, miért oltottad le nagyon? Mégis mit vártál eredményképpen? Edd meg, amit főztél, ne a másikon éld ki a sértett hiúságodat.
Ha meg nem tudtad, akkor mégis mennyire figyeltél rá eddig?
14/49 A kérdező kommentje:
És azért, mert lassan egy éve ismerem, és sokat jelent.
2010. márc. 2. 12:46
16/49 A kérdező kommentje:
Figyelj.. A tesója elkezdett pocskondiázni nyíltan. Én csak visszavágtam Neki hasonló stílusban. Én soha, egy szót nem szóltam volna a tesójához.
2010. márc. 2. 12:47
17/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom. A régit tudom, de azt már pár hónapja nem használja.
2010. márc. 2. 12:47
18/49 anonim válasza:
Ha az én tesómba kötne bele valaki,akkor én is így viselkednék. Nem akar tőled semmit. Keress mást,annyi lány szaladgál még a világban. Ha tovább "zaklatod" attól nem lesz jó,neki se és neked se!
19/49 anonim válasza:
Na mindegy, én nem ragozom tovább, az én véleményem szerint hagynod kéne a fenébe. Ő tojik rád, nem érdekled, te meg csak hülyét fogsz csinálni magadból. Azért majd gyere fel és írd meg mi lett a vége. (első voltam megint)
20/49 anonim válasza:
Akkor nézd így: ha a tesó fontosabb most, később is az lesz. Te meg nem nagyon bírod.
Különben nem kötelező lealacsonyodni más színvonalához, ha pocskondiáz. Megintcsak te főzted, ha belemész egy ilyen adok-kapokba, csak a tanulópénz az, hogy a csaj nem akar téged.
Én amúgy türelmesebb lennék. Ha csak dühös, el fog múlni. Ha nem dühös és vége, akkor meg vége, de mindkettő csak idővel fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!