Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok mindenről maradtam már le?
Szóval 15 éves vagyok,1 hónap múlva leszek 16,és hát eddig nem nagyon "éltem"...nem voltam még diszkóba,sőt buliba sem,nem ittam 1 doboz sörnél többet,nem cigiztem még soha,nem volt barátom,nem is csókoloztam,és szűz vagyok.Néha,gyakran úgy érzem,hogy nagyon le vagyok maradva a korombeliekkel,akik ekkora már nem szüzek,volt 20 pasijuk,és hasonlók....én elég sok időmet a tanulásra fordítottam eddig,néha-néha elmentünk barátnőimmel vhova,de mindig inkább itthon szerettem lenni,a családdal.Most viszont úgy érzem,hogy nem jó ez így,kéne vmit csinálnom,mert....bátyám 26 éves,még SOHA nem volt barátnője,tehát gondolom szűz is.Szerelmes volt már,de a lány nem viszonozta az érzéseit,átverte,hazudott neki,és azóta már nem olyan mint régen.Én nem szeretnék ilyen sorsa jutni,hogy 26 évesen még a szüleimmel éljek,és csak úgy elsuhanjanak az évek felettem.Egyébként anyukám szerint komolyabb is vagyok a korombelieknél,talán ezért is előrébb tartom a tanulást a buliknál,és nem fogok csak azért cigizni hogy menő legyek.De azt se mondanám,hogy az a tipikus kocka gyerek vagyok,aki könyvvel a hóna alatt rohangál:D Na szóval a lényeg,hogy szerintetek is sok mindenről lemaradtam,kimaradtam már,vagy még van időm bepótolni mindent?Nem szeretnék 80 évesen a kandalló mellett ücsörészve azon sopánkodni,hogy szinte nem is volt fiatal korom:(
15/L
Hát nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Most megnyugodtam:)
13:24nek
Bocsi,de nem szeretek neten ismerkedni...tudod,sose tudhatjuk ki ül a másik oldalon;)
De ettől még lehetsz jófej:)
Én is 15 éves vagyok,októberben leszek 16.
Nem járok bulizni,nem cigizek(egyszer kipróbáltam.De CSAK egyszer.),volt már barátom(három...De elég fura kapcsoltaok voltak..),már csókolóztam(régen..:D),szűz vagyok :).
Nem maradtál le semmiről.:)
Tanulni azt kell,ha valamit el akarsz érni az életben..De gondolom ezt tudod.Nem tanulok sokat,de még egyszer se buktam meg..:)Jó jegyeim vannak.:)
Alkohol...Még egyszer se rúgtam be.Biztos én vagyok az egyetlen az osztályban(9.-es vagyok).Ha valami olyan alakalom van,akkor szoktam meginni egy pohár pezsgőt...
Cigi..Nem értem,hogy miért lesz valaki attól "menő",ha cigizik,iszik,stb.Nincs semmi jó ezekbe SZERINTEM.
Megkaphatom esetleg az MSN címed?Nem vagyok se leszbi,se biszex és nincsenek hátsó szándékaim.Egy normális :D,átlagos lány vagyok.
Ha megadod,akkor írd meg privibe.Köszi.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!