Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Mikor maradtam le?
Helló!
Későn érő típus vagyok így 21 éves koromig nemigen volt barátnőm... Ez zavar és persze próbálkozom is kisebb nagyobb szerencsével de...
Az egyetemen sok kb 50%-nyi lány úgy véli, hogy megtalálta az igazit és a barátjukkal az esküvőt szervezik. Huszonévesen...
Én meg nem hogy feleségjelöltet de még barátnőt se tudhatok a magaménak arról nem is beszélve, hogy 27 éves leszek amikor elvégzem az egyetemet.
(És akkor az az ideális állapot.)
Azelőtt meg logikus, hogy nemigen lesz esküvő...
Én vagyok lemaradva? Vagy mi lett itt?
természetes hogy a csajok az esküvőjükről ábrándoznak. kiváncsi lennék hogy a barátjaik, mit szolnának ehhez :)
Semmiképp se görcsölj rá a témára, mert az csak árt. Majd jön a dolog magától, csak tartsd nyitva a szemed. Ismerkedj mindenféle emberekkel. Ki tudja hol leled meg a párod...
Én szorítok
24F
remélem engem kérnek esküvői videósnak :D
amúgy huszonévesen simán belefér, sok 21-22 éves párt videózunk mostanában, és nagoyn jó érzés látni.
Jaj én is herótot kapok az ilyen pároktól,akik 17-18évesen összeköltöznek a pasijukkal,meg gimi után költöznek össze egyetem-főiskola idejére,aztán diplomaosztó előtt már híre-hamva sincs a híres 4-5éves kapcsolatuknak!És kezhetik újra az ismerkedést 23-25évesen...hiába voltak szép és sikeres csajok a gimibe.
Van olyan évfolyamtársam is,aki a nyáron összeházasodott,és még 21éves főiskolás..valami 30 akárhányéves hapsival.
Nem vagy semmiről sem lemaradva.Én is leszek vagy 26 mire lediplomázok:D és most 23évesen találtam meg életem párját,akivel már több mint féléve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!