Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sok mindenről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sok mindenről maradtam már le?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok,1 hónap múlva leszek 16,és hát eddig nem nagyon "éltem"...nem voltam még diszkóba,sőt buliba sem,nem ittam 1 doboz sörnél többet,nem cigiztem még soha,nem volt barátom,nem is csókoloztam,és szűz vagyok.Néha,gyakran úgy érzem,hogy nagyon le vagyok maradva a korombeliekkel,akik ekkora már nem szüzek,volt 20 pasijuk,és hasonlók....én elég sok időmet a tanulásra fordítottam eddig,néha-néha elmentünk barátnőimmel vhova,de mindig inkább itthon szerettem lenni,a családdal.Most viszont úgy érzem,hogy nem jó ez így,kéne vmit csinálnom,mert....bátyám 26 éves,még SOHA nem volt barátnője,tehát gondolom szűz is.Szerelmes volt már,de a lány nem viszonozta az érzéseit,átverte,hazudott neki,és azóta már nem olyan mint régen.Én nem szeretnék ilyen sorsa jutni,hogy 26 évesen még a szüleimmel éljek,és csak úgy elsuhanjanak az évek felettem.Egyébként anyukám szerint komolyabb is vagyok a korombelieknél,talán ezért is előrébb tartom a tanulást a buliknál,és nem fogok csak azért cigizni hogy menő legyek.De azt se mondanám,hogy az a tipikus kocka gyerek vagyok,aki könyvvel a hóna alatt rohangál:D Na szóval a lényeg,hogy szerintetek is sok mindenről lemaradtam,kimaradtam már,vagy még van időm bepótolni mindent?Nem szeretnék 80 évesen a kandalló mellett ücsörészve azon sopánkodni,hogy szinte nem is volt fiatal korom:(

15/L

2010. febr. 28. 09:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ugyanezek a gondjaim 21 évesen! :)

Te semmiről sem maradtál le és azt remélem, hogy én is be tudok hozni valamit.

26 évesen az ember még könnyen él a szülei mellett mert ritkán tud olyan munkát kapni (ha egyáltalán végez a tanulmányaival) ami lehetővé teszi a ház/lakás fenntartását.

2010. febr. 28. 09:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Legalább az a tény nyugtasson meg, hogy ha rendesen tanulsz tovább, neked lesz jövőd.
2010. febr. 28. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:

16 évesen még nem vagy vénlány! Még bőven lesz időd ,,élvezni,, az életet!

Az már egy más dolog h kinek mi az élvezet (h sörözzön bagózzon és 20 pasit fogyasszon el)!

Még bőven lesz időd ezekre a dolgokra!

Az h szűz vagy nem szégyen!

Lehet később a barátnőid 18 évesen (vagy hamarabb)teherbe esnek és annyi az életüknek... (mert ez is benne van a pakliban)!

De a helyedbe kicsit átgondolnám ezt az ,,élvezzük az életet,, dolgot!

2010. febr. 28. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baj.Nekem pl először 17 évesen volt barátom meg egy később és még szűz vagyok 18 évesen.Inkább koncentrálj a továbbtanulásra.Van pár ismerősöm akiknek most kell ráhajtaniuk azért hogy egyáltalán átmenjenek évvégén.
2010. febr. 28. 10:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Még nem maradtál le semmiről.
2010. febr. 28. 10:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én 15 évesen pont az ellenkezőjét csináltam, mint te és most már nagyon bánom, mert rengeteg hátrányom származik belőle.

Jól csinálod és ne parázz, mert a fiatalság nem két hónap alatt múlik el, még 15 év mulva is az leszel.

Meg egyébként is akárhány éves az ember, mindig élhet fiatalosan!

25/F

2010. febr. 28. 11:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Az égvilágon semmiről nem maradtál le,ha ez megnyugtat :)

Eljárhatnál ide-oda, házibulikba, mozizni stb. De diszkót semmiképpen sem ajánlom, egy 16 éves kislánynak. Sőt senkinek, de ez már nem tartozik ide :)

2010. febr. 28. 11:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert mostanában mindenhonnan ezt hallani, hogy az éli az életét, aki bulizik, piál, és fűt-fát összeszed, azaz kiéli magát, attól még nem ez a követendő és nem ez jelenti azt, hogy te élsz. Elsősorban arra jöjj rá, hogy te is szeretnéd ezt vagy nem, mert van aki ezek nélkül boldog és éli az életét és egyáltalán nem unalmasan, mert mondjuk sok hobbija van, egyéb elfoglaltságai. Egyébként meg tanulj tovább, igazán jókat majd az egyetemi/főiskolai éveid alatt lehet bulizni, úgyhogy bőven ráérsz. Most csináld azt, ami neked tetszik, nem csak buliba lehet fiúkkal sem ismerkedni :)

23/L

2010. febr. 28. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:

KÉP??:)

Am nem maradtál le semmiről...

2010. febr. 28. 13:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Jaj gyerekek :D Azt nem mondom h nem maradtál le semmiről de az hogyha nem tudsz barátot szerezni az nagyon cinkes :D Legyél bátor és készülj fel az életre :D A bulizás meg nem részegedésből meg cigizésből áll :D Mondjuk első bulihelynek keress egy jo pubot a környéken (nálunk Papa Joe for4ver :D ) és menj el oda haverokkal szervezz be mindenkit :D Inni nem muszály anélkül is ellehet hülyülni :D szóval szedd össze a haverokat és irány az első pub aztán jöhetnek a clubbok meg discok :D
2010. febr. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!