Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok mindenről lemaradtam szerintetek?
16 éves múltam,és nem volt még barátom,még csak nem is csókolóztam.Bulizni se járok,nincs sok barátom se,pedig örülnék ha lenne.Nem vagyok egy bányarém,de világszépe se vagyok.Több fiúnak is tetszettem már,amit nem is értek,hogy én hogy tetszhetek akárkinek is!?:D:(Sajnos a barátaimat elhanyagoltam az utóbbi időben:SAz oszt-társaimmal se jövök ki olyan jól,mert nehezen nyílok meg másoknak,és olyan rossz érzés látni,hogy egyes embereknek milyen sok barátjuk van,milyen jól érzik magukat a bőrökben,én pedig csak irigykedni tudok rájuk.Annyira szomorú vagyok emiatt:(Sose járok sehova,nem is szeretem magam,és kezdek depis lenni.Már azt se bánnám,ha egy ribanc lennék,csak ne ez.
Segítsetek!:(
16L
jaj
ismét egy jó példa arra, hogy e szemét világban hogyy érzi magát egy áldozat.
Kérdező! Biztos azt hiszed, hogy elrontottad az életed, mert 13 évesen még nem voltál senkivel igaz? Meghogy azért, mert nem vagy olyan, mint a többiek, valamit elrontottál?
NEEEEM! 25 évesen se lenne késő. Igazából sosincs késő!
Szia!
Hogy csak konkrétan a kérdésedre válaszoljak, szerintem nem vagy lemaradva semmiről. Hasonló helyzetben vagyok mint Te is, és nem érzem azt, hogy bármiről is le lennék maradva. Barátok persze vannak, de barátnőm nekem sem volt még, ahogyan csók sem.
20/f
Igen,sok mindenrol lemaradtal.Nem azt modnom,hogy emnj es basz@sd vegig magad egy tucat pasival,de ilyenkor kell szorakozni,a baratokkal logni,na meg pasizni.En is 16 eves vagyok,szuz,es van baratom most is,szoval nem rib@nckodas ha pasid van,bulizni jarsz es a baratnoiddel kijarsz egyet shoppingolni.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az "elhanyagolt baratnoiddel,es menj,ismerkedj."
Velem is ez van jelenleg, mondjuk én már csókolóztam, volt barátom, de zárkózott vagyok és megnehezíti az életemet. Csak én nem beszélek róla, mert félek, lúzernek tartanak. Úgy teszek, mintha minden rendben lenne..
16L
Hol laksz? gondolod dobj egy privit
17f
Hát , járj bulizni , szerezz barátokat , városba mászkálj , ismerkedj, stb..
Amugy egy képet linkelhetnél magadról : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!