Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sok mindenről lemaradta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok mindenről lemaradtam szerintetek?

Figyelt kérdés

16 éves múltam,és nem volt még barátom,még csak nem is csókolóztam.Bulizni se járok,nincs sok barátom se,pedig örülnék ha lenne.Nem vagyok egy bányarém,de világszépe se vagyok.Több fiúnak is tetszettem már,amit nem is értek,hogy én hogy tetszhetek akárkinek is!?:D:(Sajnos a barátaimat elhanyagoltam az utóbbi időben:SAz oszt-társaimmal se jövök ki olyan jól,mert nehezen nyílok meg másoknak,és olyan rossz érzés látni,hogy egyes embereknek milyen sok barátjuk van,milyen jól érzik magukat a bőrökben,én pedig csak irigykedni tudok rájuk.Annyira szomorú vagyok emiatt:(Sose járok sehova,nem is szeretem magam,és kezdek depis lenni.Már azt se bánnám,ha egy ribanc lennék,csak ne ez.

Segítsetek!:(

16L

2010. szept. 18. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem maradtál le semmiről:)

Figyi, az ember társas lény, az,hogy te ilyen beállítottságú vagy,az előfordul,emberek vagyunk,változatosak.

A sok barát sem mindig túl szerencsés, Én pl. eléggé nyitott, és közvetlen vagyok, van is elég sok barátom, de ez nem mindig előnyös.

Nem 1* volt, hogy az éjszaka közepén felhívtak,és hasonló nem várt szituk.

Próbálj kicsit bízni önmagadban, és az emberekben,és nem lesz gond:)

A meglévő barátaidat,osztály társaidat, meg ne hanyagold el.

a Bulizás meg jó dolog, ha ésszel, és normálisan csinálják:)

És, gondolkozz el ,azon, hogy mit nyernél, ha ribanc lennél ?

Őszintén szólva semmit,sőt nagyon mélyre kerülnél,azt meg nem akarod.

Ha tényleg átlagosan nézel ki, sem bányarém, sem elmondásod szerint világ szépe sem vagy,akkor lehet, hogy pont ez miatt tetszettél a srácoknak.

Jó tanácsként, egy jó nagyadag önbizalom.

És sok sikert :)

2010. szept. 18. 14:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy hozzád hasonló helyzetben lévő fiút, akivel ki tudnátok segíteni egymást ebből a búskomor hangulatból. Hidd el, hogy sok ilyen van, csak nyitott szemmel kell járnod. Ha meg tetszel valakinek, akkor ne zárkózz el a kapcsolat elől. Minden jót kívánok neked 22/f
2010. szept. 18. 15:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, gondolod dobj egy privit.

17f

2010. szept. 18. 15:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést...

De én most elhatároztam,hogy változtatok.

Vannak barátaim akikkel ezer éve nem találkoztam.Nem járok bulizni és olyan barátaim akikben megbízhatok és igaz barátok alig vannak.Barátom még nem volt,nem is csókolóztam még.

Na ezeken szépen sorban változtatok.

Felveszem a kapcsolatot a barátokkal.Rájuk írok a neten,hogy találkozni kellene vmikor,biztos lenne mit mesélni egymásnak.Na ez kezdetnek nagyon jó,mert így jól érezzük magunkat és általuk új embereket is megismerhetek:)

A barátnőimet beszervezem,hogy menjünk el 1-1x péntek este kicsit szórakozni.Ott is tudunk ismerkedni,barátokat találni,beszélgetni,lazítani...

És így talán már jobban érzem magam.

Talán lesz több önbizalmam és majd rám talál a szerelem.

Ugyanezt tudom tanácsolni neked:)

15/L

Ha szeretnél beszélgetni,írj privit nyugodtan:D

2010. szept. 18. 15:35
 15/20 anonim ***** válasza:

én ugyanez vagyok fiúban :(

merre laksz? :D

2010. szept. 18. 16:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Tényleg, egy lakhelyet elárulhatnál...;)
2010. szept. 18. 16:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Szfvár közelében:)
2010. szept. 18. 17:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi mindenkinek!:)
2010. szept. 18. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor messze vagy sajnos...:O
2010. szept. 18. 17:45
 20/20 anonim ***** válasza:
tőlem is :(
2010. szept. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!