Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ettől félek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ettől félek? Vagy nem minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, szilárd elveim szerint én házasság után létesitek nemi kapcsolatot kizárólag a férjemmel.

És rengeteg alkalommal olvastam itt olyan fajta kérdéseket, hogy a férfi szexuális igényei igen csak apadnak.

Ismerem magam,hogy tudjam nekem milyen igényeim lesznek és félek attól hogy a legtöbb férfi ilyen és egy olyan házasságban én nem feltétlen lennék felhőtlen boldog.

2015. jún. 9. 10:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
aztán nem működik a sex és szépen elváltok nagyszerű 5let
2015. jún. 9. 11:11
 12/21 anonim ***** válasza:

4 fiú kérte meg eddig a kezed és még csak 18 vagy?

Valamit nagyon jól csinálhatsz:)

2015. jún. 9. 11:13
 13/21 A kérdező kommentje:

onmagamat adom.

nem teszek mast nem valtozok egy ember kedveert se csak ha hibambol valtoztatna meg de az aki vagyok az orokre ugy is marad.

Teljesen mas eletmodot folytatok mint a legtobb korombeli lany es helyen van az ertekrendem.

2015. jún. 9. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:

,,Teljesen mas eletmodot folytatok mint a legtobb korombeli lany''

Ez mit takar? Nem bulizol, nem iszol vagy mégis mit?

2015. jún. 9. 11:24
 15/21 anonim ***** válasza:

Mielőtt elvesztettem volna a szüzességem, én is azt hittem, teljesen más lesz. A maszturbálás nem ugyanaz. Az meg, hogy a pasik szexuális igényei csökkennének... Ha eleve sokszor kívánja, akkor egyrészt nem fog rád várni házasságig (vagy megvár, de közben mással szexel), másrészt meg akkor kb 70 felett már esetleg csökkennek az igényei. Igen, a kapcsolat legeleje mindig lángoló, de fél év együttélés után már látni lehet, mi az, ami neki természetesen jön és magától kívánja.

De 18 évesen olyan kijelentést tenni, hogy ilyen vagy és ilyen is maradsz... Elég merész. Én gyakorlatilag más ember lettem a 18 éves kori magamhoz képest, pedig nem volt az olyan régen (4 éve)...

2015. jún. 9. 11:47
 16/21 A kérdező kommentje:

nem folytatok semmi onpusztito tevekenyseget, megfontolt es jozan gondolkodasu ember vagyok. ezt takarja.

utolso valaszolo hozzad annyi lenne a mondandom hogy en mas vagyok mint te teljesen mashogy gondolkodok.

nem tudnank megegyezni vagy egy velemenyre jutni

2015. jún. 9. 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Értékes ember lehetsz ezek szerint, de hogy emiatt pár év alatt 4-en is megkérték volna a kezed az érdekes:)
2015. jún. 9. 12:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nem olyan vagy, mint én.

De én arra gondoltam, hogy az, hogy naponta 10x megujjazod magad nem egyenlő azzal, hogy naponta 10x tudnál szexelni. Mert nem. A szex kicsit más, kimerítőbb - és jelentősen kielégítőbb. Amíg nem próbáltad tényleg a végletekig magad, addig nem tudhatod, neked mennyi menne és mennyi az igényed.

Az meg, hogy 18 éves korodra ennyien megkérték a kezed: ha hirdeted, hogy csak házasság után, akkor elég valószínűnek tartom, hogy ezt azért csinálták, hátha az eljegyzés is elég neked a szexhez, és végül megúszhatják tényleges kötelezettségek nélkül a dolgot. Mert a jegyesség és a járás technikailag ugyanaz, semmivel sem jelent többet egyik a másiknál. A gyakorlatban. A korodbeli srácok (de még az én korombeliek sem) nem igazán kaphatók a házasságra, még ha nagyon különleges vagy, akkor sem. Főleg, ha szexmentesen várod ezt a döntést tőlük. Alapból kevés ilyen pasas van, hát még tizen-huszonévesek között.

2015. jún. 9. 12:10
 19/21 A kérdező kommentje:

sosem onkielegitek...rendkivulien undoritonak talalom es taszit a gondolat is.

ne altalanosits.

ha valakit esetleg teged ilyenert szednek fel arrol nem en tehetek de engem tisztelettel kezelnek a ferfiak es tiszteletben tartjak a gatlasaimat.

Van annyi eszem hogy kiszurjem azokat akik a testemet akarjak.

2015. jún. 9. 12:35
 20/21 anonim ***** válasza:

"nem folytatok semmi onpusztito tevekenyseget, megfontolt es jozan gondolkodasu ember vagyok. ezt takarja. "

És a végén te is egy gödörben kötsz ki. Huszonévesen ki fogsz égni, mint én is.

2015. jún. 9. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!