Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú/férfi káromkodik? Keményebb lesz ettől?
kiábrándító! egy igazi intelligens férfi nem káromkodik.
Persze ez nem a szex-szerelemben kommentelőkre vonatkozik...
Nem szeretem a káromkodást, én sem sűrűn káromkodom. Persze nem mondom, hogy sose, de ritkán és nem olyan durván (b*sszus, b*ssza meg és ilyen kaliberű dolgokat szoktam mondani, ha már káromkodok, de figyelek, hogy ne káromkodjak sokat) . Sok tizenévestől hallok olyanokat, hogy csak pislogok.
Számomra ez kiábrándító, de pont azért, mert néha én is káromkodok, elfogadom, ha néha a srác is káromkodik. De tényleg csak néha!
16/L
Igen mennyivel kultúráltabb amikor így intézzük el a dolgot:
Hogy a macska rúgja meg vagy Azt a rézfán fütyülőjét. Hogy a kánya vigye el.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a isten tetves, rongyba tekert k*rva f*száért kell megkülönböztetni bizonyos szavakat? Még itt is ez a kib*szott k*rva trágárságjelző is folyton kikúr az emberrel, pedig nem is szűr ki minden csúnya szót.
Például miért alacsonyabb rendű mondat az, hogy a k*rva anyád, te retkes f*szszopó román g*ci, mint az, hogy tegnap este fociztam a haverjaimmal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!