Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komoly elvárások ezek a NŐKKEL szemben?
írok pár dolgot..
-legyen csinos, a maga módján amennyire tud. (Nem sminkre gondolok) amire gondoltam: ápolt haj, olyan ruhát hordjon ami jól áll neki.
-tudjon főzni, legyen egy kis gyakorlata egy két dologban, ne legyen analfabéta mindenhez..
-legyen kedves, aranyos, szerethető. Kedves legyen az emberekkel, ne legyen lenéző, legyen egyénisége. Legyen intelligens.
-fogadja el, hogy nehezen nyilvánítom ki az érzéseimet, ne nevessen ki, támogasson ha kell, szeressen ölelkezni, legyen mellettem amikor szükségem van rá.
Nekem ennyi az elvárásom.
18-28 év közötti korosztályra gondolok.
Magyarul a sivár életedet egy csajjal szeretnéd feldobni? Nő nemű lelki társat keresel, aki támogat, mikor nem vagy toppon... Valahogy az írásodból úgy jön le nekem, hogy nem sűrűn vagy csúcsra járatva.
Nézd, semmi közöm hozzá, hogy mik az elvárásaid a csajokkal szemben, csak van egy aprócska bibi. A nők azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik erősebbek mint ők lelkileg, legalább egy kicsit. A magabiztos, céltudatos férfiak a vonzóak a nők számára, nem az állandóan támasztásra szoruló kissrácok. Azzal természetesen semmi baj, hogy néha átmenetileg elgyengül az ember.
Írtad, hogy szeretethiányod van. Ezzel is az a baj, hogy minél inkább érzed ezt, annál kevesebb szeretet fogsz kapni. Paradoxon, de így van sajnos/nem sajnos.
Az meg, hogy nehezen tudod kifejezni az érzelmeidet... Ez is egy tanulható dolog. Ha nem teszel ellene, akkor nem biztos, hogy olyan életed lesz, amilyet szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!