Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komoly elvárások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komoly elvárások ezek a NŐKKEL szemben?

Figyelt kérdés

írok pár dolgot..

-legyen csinos, a maga módján amennyire tud. (Nem sminkre gondolok) amire gondoltam: ápolt haj, olyan ruhát hordjon ami jól áll neki.

-tudjon főzni, legyen egy kis gyakorlata egy két dologban, ne legyen analfabéta mindenhez..

-legyen kedves, aranyos, szerethető. Kedves legyen az emberekkel, ne legyen lenéző, legyen egyénisége. Legyen intelligens.

-fogadja el, hogy nehezen nyilvánítom ki az érzéseimet, ne nevessen ki, támogasson ha kell, szeressen ölelkezni, legyen mellettem amikor szükségem van rá.

Nekem ennyi az elvárásom.

18-28 év közötti korosztályra gondolok.

2015. jún. 9. 00:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen korrekt elvárások, kérdés, Te mit teszel le az asztalra.
2015. jún. 9. 02:01
 12/32 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem, ha úgy gondolod, hogy van jogod megmondani, hogy minden nő legyen ilyen, mert ha nem, attól neked rossz, az elég komoly mentális probléma. Mégis miért akarod ezt?
2015. jún. 9. 02:16
 13/32 A kérdező kommentje:

ilyet ki mondott ?

Mindenki olyan amilyen akar lenni.

2015. jún. 9. 02:20
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó háromra azt mondom, hogy ha megfelelően értelmezem őket (mert némelyik azért elég tágan értelmezhető, pl. főzés jelenthet egy-két alap kaját, meg azt is, hogy a hét minden napjára tud készíteni valamit, az egyéniség és intelligencia is full relatív fogalmak, az ember pedig nem lehet állandóan aranyos és kedves, legalábbis nem őszintén), akkor egy párkapcsolatban, psiként korrekt elvárásnak tartanám őket saját magammal szemben is. Ami az elsőt illeti, nem szoktam foglalkozni a külsőmmel, de a másiktól sem várnám el. Ami meg tud fogni egy másik emberben, azon nem tud változtatni sem a ruha, sem a haj, szóval minek foglalkozzak vele?

Viszont nem értem, hogy miért emeled ki, hogy ezek nőkre értendőek, férfiakra miért nem vonatkoznak?

2015. jún. 9. 02:23
 15/32 A kérdező kommentje:
Ezek a saját elvárásaim, azért emeltem ki, hogy Nőkkel mert heteroszexuális vagyok, így értelem szerűen nincsenek elvárásaim férfiakkal kapcsolatban.
2015. jún. 9. 02:26
 16/32 anonim ***** válasza:
22%

Figyelj, ha neked ez a fontos, akkor abba szerintem nem köthet bele senki. Meg mondom, a legtöbbel, bizonyos kitételekkel egyet is értek, mert valószínűleg én sem akarnék olyan kapcsolatot, ahol a másik mondjuk teljesen rám van utalva, mert semmit sem tud egymaga megoldani, de főleg olyat nem, ahol bunkón és lenézően viselkedik velem és nem ért meg. Ellenkezőleg, az ember párjának épp a menekvést kéne jelentenie az ilyen emberek elől.

Ha az érdekel, hogy mennyire lehet nehéz ezeknek megfelelő párt találni, azt nem tudom, de szerintem nem vészes. A legtöbb nőnek valószínűleg vannak ezekhez hasonló elvárásai, egy normális ember pedig nem vár többet, mint amit ő nyújtani tud

2015. jún. 9. 02:34
 17/32 A kérdező kommentje:

Nagyjából tudom nyújtani én is ezeket amiket írtam, annyi különbséggel, hogy én nem vagyok kedves, csak pár emberrel, és szerethető se.

De a többit meg tudom adni én is, odafigyelek a másikra, ha szüksége van rám támogatom, az öleléshez két ember kell, főzni tudok én is, stb.

2015. jún. 9. 02:37
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

"ilyet ki mondott ? "

Hát Te.

"Szerintetek komoly elvárások ezek a NŐKKEL szemben?

-legyen csinos, a maga módján amennyire tud.

-tudjon főzni, legyen egy kis gyakorlata egy két dologban, ne legyen analfabéta mindenhez..

-legyen kedves, aranyos, szerethető. Kedves legyen az emberekkel, ne legyen lenéző, legyen egyénisége. Legyen intelligens.

-fogadja el, hogy nehezen nyilvánítom ki az érzéseimet, ne nevessen ki, támogasson ha kell, szeressen ölelkezni, legyen mellettem amikor szükségem van rá.

18-28 év közötti korosztályra gondolok"

Szerintem nem normális, hogy elvárod, hogy a nők 18-28-ig ilyenek legyenek.

2015. jún. 9. 02:38
 19/32 A kérdező kommentje:

Nem értem a problémád. Mindenki olyan amilyen, ez csak olyan elvárás, hogy akivel párkapcsolatot kezdenék, jó lenne ha ezek a tulajdonságok meg jellemzők meg lennének benne.

Tulajdonképpen melyik olyan eget rengető hogy ennyire nem normális elvárni ?

2015. jún. 9. 02:42
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem az én dolgom, de ha engem kérdeztek, ne menjetek bele :) A kérdező a lehetséges párjával szembeni elvárásait szedte össze és osztotta meg, ami szerintem mindenkinek szíve joga, #18 viszont úgy értelmezte, hogy ez az összes nővel szembeni elvárása, és problémája van azzal, aki nem ilyen (ami szerintem érthető, első olvasatra nekem is így jött le és majdnem írtam is valami #18-éhoz hasonlót, csak aztán elolvastam és átgondoltam még egyszer.)
2015. jún. 9. 02:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!