Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komoly elvárások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komoly elvárások ezek a NŐKKEL szemben?

Figyelt kérdés

írok pár dolgot..

-legyen csinos, a maga módján amennyire tud. (Nem sminkre gondolok) amire gondoltam: ápolt haj, olyan ruhát hordjon ami jól áll neki.

-tudjon főzni, legyen egy kis gyakorlata egy két dologban, ne legyen analfabéta mindenhez..

-legyen kedves, aranyos, szerethető. Kedves legyen az emberekkel, ne legyen lenéző, legyen egyénisége. Legyen intelligens.

-fogadja el, hogy nehezen nyilvánítom ki az érzéseimet, ne nevessen ki, támogasson ha kell, szeressen ölelkezni, legyen mellettem amikor szükségem van rá.

Nekem ennyi az elvárásom.

18-28 év közötti korosztályra gondolok.

2015. jún. 9. 00:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Engem csak az a nő érdekel, hogy milyen aki majd a leendő párom, más meg olyan amilyen akar lenni, nekem mindegy.
2015. jún. 9. 02:49
 22/32 anonim ***** válasza:
20%

"akivel párkapcsolatot kezdenék, jó lenne ha ezek a tulajdonságok meg jellemzők meg lennének benne. "

Ja, értem, csak nem ezt írtad. Biztos fogalmazásgátlót vettél be, mert nem ezt jelenti a megfogalmazott kérdésed.:)

eleve nem értem ezt az elvárás szót.

Ha neked ez a 3 tulajdonság fontos, akkor nyilván keresel olyan lányokat, akik ezekkel bírnak. Onnantól kezdve semmit nem kell elvárni, mert maguktól csinálják ezeket, hiszen ők ilyenek.

Ezzel szemben az elvárás az azt jelenti, hogy valaki valamilyen, de Te át akarod formálni valami másra, hogy az elvárásodnak megfeleljen.

Ilyen tekintetben mind a 3 borzasztó. Ha egy lány egész nap balettozik vagy reklámfilmforgatásokon vesz részt, és készételt eszik, mert vagy a szülei, vagy egy étterem, vagy a fiúja főztjét eszi, mert ő nem kíván az élet ezen részével foglalkozni, akkor igenis elég borzasztó és elfogadhatatlan, ha valaki megpróbálja ráerőltetni, hogy márpedig ő főzzön.

2015. jún. 9. 02:50
 23/32 A kérdező kommentje:

Senki nem erőltet semmit senkire. Attól hogy valaki tud főzni az nem jelenti azt, hogy kötelezően kell is neki mert összedől a világ.

Az meg, hogy ne legyen analfabéta letakarja azt, hogy legyen amihez ért, pl legyen ez akár a munkája vagy bármi hobbi, de ne az legyen, hogy nem ért semmihez, csak elvan a mindennapokban.

A kedvesség, meg az aranyosság, szerethetőség csak idővel derül ki, nyilván aki nem ilyen attól nem várom el hogy ilyen legyen, hanem simán nem jövök össze vele mert nem illünk össze.

Az intelligencia igenis fontos, és az egyéniség is.

Az utolsó amit írtam, meg tényleg elvárható, hogyha már valaki a párom akkor szeressen és támogasson, tartson ki mellettem.

2015. jún. 9. 02:57
 24/32 anonim ***** válasza:
19%
Elvarod, hogy szeressen, utana azt irod, hogy nem vagy szertheto.
2015. jún. 9. 03:06
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

En ilyen vagyok 18/L :)

De mar elkeltem

2015. jún. 9. 03:13
 26/32 anonim ***** válasza:
23%

Hogy szeressen, amikor nem vagy szerethető? És kedves sem...

És ehhez képest vannak aztán igényeid...

2015. jún. 9. 03:14
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem normalis elvarasok. En pl ezeknek megfelelek, kiveve a kor (28) es a "legyen kedves az emberekkel" pont. Nem azt mondom, hogy bunko vagyok, mert nem es sokan kedves embernek tartanak, de aki nem szimpatikus, azzal nem tudok kedves lenni, csak rideg. Ez mondjuk szerintem eleg oszinte viselkedes tolem, mert legalabb nalam egyertelmuen es oszinten tudjak az emberek, hogy kedvelem-e oket, vagy sem.
2015. jún. 9. 07:20
 28/32 anonim ***** válasza:
32%
a 2+4 alapján azt mondom neked anyuci kell
2015. jún. 9. 08:24
 29/32 Költőnő? ***** válasza:
91%

nem az, de azért én látok ellentmondásokat. Elvárod, h az a bizonyos nő legyen nyitott, de te nem vagy az. Elvárod, h ő menjen, bujjon, szeretgessen, de Te eleinte nem teszed.

Főzés, "intelligencia".

Sztem ezek egy ember önmagával szemben támasztott "elvárásai". Ha vkinek jó, h egyszerű, mint a tök;legyen. Attól még lehet jó és értékes ember. A főzés meg olyan dolog, h nekem nőként leégne a képemről a bőr, ha nem tudnék, de bennem bizonyos vonalon erősek a társadalmi konvenciók és a hagyományos nemi szerepek. De van, akiben nem. Azért sztem senkit nem szabad cikizni, ha nem tud főzni, csak mert nő. Ezzel az erővel a férfinak is tudnia kéne. Más kérdés, h a különbőző szerepek miatt vhol ez lett természetes, de könyörgöm, ezt lehet együtt csinálni is akár, tanulni is.

Szóval kicsit nekem olyan, mintha kérnél és cserébe igazából alig adnál vmit.

Nem kötözködésből írtam, kérlek ne vedd úgy.

Meglehet, nem jól látom a dolgot, a véleményem írtam le.

2015. jún. 9. 08:45
 30/32 anonim ***** válasza:

Ezekre passzolok majdnem teljesen.

annyi a problema hogy hatalmas szuksegem van az erzelem kifejezesere de viszonzasul mindig en is adok sokat ha nem tobbet

2015. jún. 9. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!