Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell külföldön (nyaraláskor) ismerkedni? /L
Amúgy 17 vagyok, szóval azért életkorhoz illő dolgokat írjatok... Csak azért írtam ide, mert itt többen olvassák, és nagyobb a tapasztalat.
Egyébként Spanyolország, Barcelona (Barca drukker vagyok, ha ez számít), de esetleg máskor, más helyen is alkalmazjható tippeket írjatok pls. :D
Ami hátrány lehet, hogy nem vagyok szőke, kék szemű, fehér bőrű. :/
Na le lehet szépen a kérdezőről szállni! Leírta értelmesen, hogy mi helyzet, miért kell egyből a rosszra gondolni, ráadásul egyáltalán nem tűnik olyannak, mint ahogy egyesek hiszik, hogy csak megdugatni akarja magát. Ráadásul Barca-drukker is, tehát rossz ember már nem is lehet :DDD (én is az vagyok, szintén 17, csak fiú)
Már voltam Barcelonában, az a baj, hogy nem jutott sok időm, hogy mindent megnézzek. Ha van kérdésed, nekem írhatsz :)
#13: Pacsi! :D És Visca el Barca! <3
#14: Ja, hogy szerinted nekem abba nincs is beleszólásom? Vagy mi? Értelmesen leírtam, hogy nem akarok dugni, nem tudom, mért nem lehet felfogni. Neked is ment a pacsi. Csak éppen a piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!