Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet értelmiségi nôkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 21:18
1/7 anonim válasza:
Milyen az az értelmiségi nő? Tök hülye viszont minimum diplomás?
4/7 anonim válasza:
Gyk tele van értelmiségi nőkkel!
5/7 anonim válasza:
Egyébként ritkán, de akad, csak nem a szexualitás kategóriában! :D
6/7 anonim válasza:
Jó kérdés, egy időben én is kimondottan próbáltam szelektálni, például társkeresőkön lehet szűrni végzettségre, de ez valójában az égvilágon semmit nem jelent, mert az, hogy valaki diplomás, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy értelmiségi...
A net nagyon jó terep a szűrésre tapasztalataim szerint, mert pár mondat alapján kiderül az illető intellektuális szintje, érdeklődési körei, stb.
Más platformokon sokkal nehézkesebb, már csak azért is, mert attól, hogy valaki értelmiségi, még korántsem biztos, hogy egyedülálló...
Szóval szerintem a legbiztosabb, bár nem feltétlenül a leghatékonyabb a netes társkeresés... Mindenesetre jobbat még én sem találtam.
40N
7/7 anonim válasza:
# 5: Miért, szerinted az értelmiségi nők nem szexelnek?! :P
(Egy értelmiségi nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!