Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ismerkedni a nudista strandon, ha valaki nagyon megtetszik?
#2:
Ez így rossz. Enyhén szólva is kirekesztik azt, akinek mondjuk nincs senkije, de szeretne valahol felszabadultan lenni, mindenféle ruha nélkül.
Miért ne lehetne! Bírjuk már felfogni, hogy a nudizmusnak semmi köze a szexualitáshoz! Attól, hogy az ember ismerkedik valakivel, még nem áll fe farka. Ha igen, bújjon el, akkor meg nem tud ismerkedni.
Ez a baj, hogy sokan összekeverik a kettőt. Aki nem tudja elkülöníteni, az ne menjen oda, mert valóban kukkolónak nézik.
Ezt a páros beengedést sosem hallottam még, igaz, nem is voltam "hivatalos" nudi strandon, de soxor jártam ilyen helyeken. Ha jól tudom, elég drágák a belépök, ezt se nagyon értem. Még az üzemeltetők is hibásan fogják fel a dolgokat. szerintem....
#2-esnek: teljesen rosszul tudod, és így sokakat megtévesztesz!
A nudira - akár hivatalos akár nem, mindenki bemehet, ha elfogadja az írott és íratlan szabályokat!
Egyedül is be lehet menni, nem kor-függő, és nem kirekesztő!
Az, hogy drága-e, vagy sem, azt a hely, a lehetőség és a pénztárcád dönti el!
Ugyanúgy lehet ismerkedni mint bárhol a világban... de azt nem árt tudni, hogy a nudista strand az nem kupleráj, és akik meztelenül vannak azok nem ledérebbek másoknál...
#7 - értelmezési zavaraid vannak?
"Az, hogy drága-e, vagy sem, azt a hely, a lehetőség és a pénztárcád dönti el!"
Hol van ebben az írva, hogy maga a nudi drága? (ha nincs egy filléred sem, akkor persze minden drága...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!