Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 A kérdező kommentje:
örülök neked :) tudunk valahol beszélgetni, ismerkedni ?
későbiekben együtt nudizni ?
2012. jún. 15. 17:56
4/14 Gordon Freeman válasza:
ajánlanám a strandokat...de én is hasonló cipőben járok.
hát jó lenne nem egyedül járni jah....
5/14 Karesz6969 válasza:
Asszem itt nem a nudizmus a lényeg:-))))
6/14 anonim válasza:
Strandon nem, mert az nem ismerkedésre való, legalábbis aki arra használja azt jogosan kinézik.
De én is szívesen megismernék egy olyan hölgyet, aki szeret nudizni, és nem szégyenlősködik feleslegesen, bár én már 40 vagyok és nem futó kalandokat keresek.
7/14 anonim válasza:
Miért NE lehetne egy strandon ismerkedni? Ha nem bámulsz, nem vagy tolakodó, kulturáltan kezdeményezel beszélgetést, és a másik oldal vevő rá, akkor minden további nélkül. Én is ott ismertem meg a férjemet.
8/14 anonim válasza:
Például a facebookon van egy zárt klub, a naturista,nudista társkereső,én vagyok a klub tulajdonosa,én is ismerkednék nudista,naturista hölgyekkel,azért hoztam létre a klubot,mert sehol máshol nincs a neten ilyen ismerkedési lehetőség. Én36 éves, koromnál fiatalabbnak kinéző vagyok,(F),Berénybe szoktam menni,sajnos csak egy éve vagyok naturista,bár csak előbb kezdtem volna járni a nudira,nagyon jó érzés meztelenül fürödni, napozni.
9/14 anonim válasza:
Ez a klub micsoda? hogy lehet csatlakozni?
10/14 anonim válasza:
A klub engem is érdekel. Kaphatnék infót, akár priviben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!