Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
Nem feltétlenül párkapcsolathoz, csak barátokat(először). Az iskolai társaságon kívül nem igazán ismerek senkit, nem is lógok velük suli után, bejárós vagyok és a sulis legjobb barátaim is azok.
Nem vagyok az a kezdeményezős, "mindenkit fél perc alatt a barátommá teszek" típus. Szeretek rajzolni, az állatokat egyenesen imádom. Utálok sportolni(kiv.sétálgatás, azt bírom) de az alakom nem kövér(kb. 60kg,173cm).Diszkózás meg a hasonló "igyuk le magunkat a talajig" dolgok nem érdekelnek.Eléggé magányosnak érzem magam, "imádok" netezni, nincs nagyjából semmi más amit csinálhatnék egyedül.A kérdésem az lenne hogy hogyan kerülhetnék be egy itteni baráti körbe?
Igen, tudom hogy forever alone, socially awkward stb vagyok...
Szolnokon :)
Sajnos nincs kivel hozzácsapódni az ilyen bandákhoz, úgy nem is lenne semmi bajom :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!