Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső weboldal ahol valóban lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Már több ismert oldalt próbáltam de arra sem veszik a fáradtságot, hogy vissza írjanak. 25/F2015. máj. 22. 22:17
1/4 anonim válasza:
Ha atkuldod privatban a linkedet, hogy megnezzem a kepeidet, akkor megmondom, hogy a kulsoddel van-e a problema
2/4 anonim válasza:
A külső nem minden ott, nekem mindig jön egy rakat felkérés, amit nem is értek, ffi vagyok, képem sincs. :D
3/4 anonim válasza:
" Már több ismert oldalt próbáltam de arra sem veszik a fáradtságot, hogy vissza írjanak. "
Ez így igaz.
Az a baj, hogy nagyképűek, önteltek és szórakozásból vannak regizve.
Inkább chat-elj.
Tudom 10x lassabb így az ismerkedés, de hosszú beszélgetésekből alakulnak ki a kapcsolatok.
Szóval kitartás. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Az első kommentelő szerint a kép beállításom nem az igazi
megfogadtam a tanácsát és várom a pozitívumokat
ha történik valami jó leírom ide :)
2015. máj. 23. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!