Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nem felszines lanyokkal ismerkedni?
Az utobbi idoben kisse belefaradtam az egyedulletbe. Alapvetoen nagyon konnyen ismerkedem viszont a lanyok egy resze nem ad lehetoseget sem arra hogy meg jobban megismerjenek. Tudnatok ajanlani olyan helyeket ahol lehetne ilyen modon ismerkedni?
21/F
Szerinted létezik ilyen lány?Aki nem felszínes?Hát szép álmodozást neked akkor. :)
Én már nem hiszek a mesékben,24 év alatt mikor egy sem adott még csak esélyt sem,akár egy beszélgetésre,vagy bármire,hanem egyből 1 mp alatt elküldtek a búsba,mert nem helyesnek születtem... hát ahogy érzed.
24/F
Persze, ha mindenkinek esélyt adnánk, nehogy felszínesek legyünk, akkor meg egyből el lennénk könyvelve ri-ba.ncnak, hogy ez aztán minden jött-menttel leáll.
Ha csak azokkal állunk le, akik nagyon tetszenek, akkor meg felszínesek vagyunk.
Ha senkivel nem állunk le, akkor frigid, szűzpitsák.
6-os : "ha mindenkinek esélyt adnánk, nehogy felszínesek legyünk, akkor meg egyből el lennénk könyvelve ri-ba.ncnak"
Ezért nem adsz mindenkinek esélyt?
Nyilván teljesen leszarom ki mit gondol, csak annak adok esélyt, aki külsőre tetszik. Ez egy feltételezés volt, arra akartam rávilágítani, hogy nektek semmi sem jó. Nem jó, ha sokmindenkinek adunk esélyt, mert akkor igénytelen ribik vagyunk, de ha meg kevésnek, akkor önző, számító dögök.
Ugyanígy a szex terén: Ti egy k.vát akartok, aki folyton szexéhes, viszont CSAK veletek, csak kapcsolatban. Nem látjátok, hogy nem létezik olyan nő, aki szingliként szinte aszexuális, de párkapcsolatban meg minden nap kívánja a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!