Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a tutyimutyiság, uraim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a tutyimutyiság, uraim?

Figyelt kérdés
Sok fickót látok, akikkel, ha szakít a barátnőjük, szó nélkül tűrik, a sértéseiket, minden szemetet. Még egy istenes oltást sem mernek elereszteni, mert "ahj, azok nők, azokat nem szabad bántani". Már miért ne szabadna, ha egy egoista, önző p*csa, jól oda kell mondani neki, hogy sírjon a férgese. Mi ez a "nők érinthetetlenek, és mindent megengedhetnek maguknak" duma? Őszintén szólva, néha egy csattanós pofont is megérdemelnek.
2010. febr. 27. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ha vitázok a párommal, és igazam van, akkor le is cseszem rendesen. Érezze, hogy hibázott, ha nagyot hibázott. Az más, hohy fél óra múlva bocsánatotkér, és el van nagyjából rendezve, de az nem állapot, hogy mindent lehet, mert szó nélkül tűri a papucs.
2010. febr. 27. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azért tűrtem, mert szerettem. Annyira fájt, hogy elhagy, hogy eszembe nem jutott, hogy egyáltalán meg kéne mondanom a magamét.

Persze, most már szívesen elbeszélgetnék vele a dolgokról...

2010. febr. 27. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, én is így voltam vele. De amikor már az ember hónapok óta egy jó szót nem kap, csak lecseszést, akkor bármennyire szeretheted a másikat, muszáj kegyetlenül lecs*szned, mert nem fogja észrevenni magát.
2010. febr. 27. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha hónapokig csak lecseszés van nem járok vele. Ilyen egyszerű:D
2010. febr. 27. 16:40
 5/6 anonim válasza:

és mi van azokkal a fiúkkal akik bántják a lányokat?

engem barátom fizikailag és lelkileg is bánt, szinte napi rendszerességgel. ha megpróbálok tenni ellene vmit, 3x olyan durván "adja vissza". de én nagyon szeretem, sose tudnám bántani, mindig megbocsájtok neki. nem egyszer fordult elő h majdnem megfojtott, de én ezt is elnéztem neki. úgy beszél velem mintha a kutyája/csicskája lennék, megaláz ilyenek. de nem tudnék élni nélküle... nem azért mert bánt, hanem mert annyira szeretem

2010. ápr. 6. 08:07
 6/6 anonim válasza:
19/L voltam
2010. ápr. 6. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!