Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, mi oka lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mi oka lehet egy férfiben ennek?

Figyelt kérdés

Szerintetek /Önök szerint mi lehet a probléma két ember között, ha a férfi és nő kedvelik egymást, de mégsem alakul ki semmi. Egyik fél sem kezdeményez, bár sokat beszélnek, napi szinten érdeklődnek egymás felőle, de mégsem kezdeményez egyoik fél sem.

Miért? Milyen okai vannak ennek?

Tetszik belsőre a nő a férfinak, de külsőre nem, ezért nem kezdeményez? Mi okai lehetnek? Mit gondoltok?

Felnőtt emberekről van szó. (30 éves férfi, 23 éves nő)

2011. szept. 2. 20:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg de erről már vagy 10en feltettek kérdést
2011. szept. 2. 20:11
 2/30 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, elütöttem pár szót.
2011. szept. 2. 20:11
 3/30 A kérdező kommentje:
Biztos, de nem találtam olyan kérdést, és engem a saját kérdésem érdekel, nem a más helyzete, mert az nem ugyanaz.
2011. szept. 2. 20:12
 4/30 anonim ***** válasza:
Sztem nem akarják elrontani a barátságot mert ha az egyik fél visszautasítja onnantól már tudni fogja, hogy többet akar és azért így az már nem lesz ugyanaz a barátság!
2011. szept. 2. 20:12
 5/30 A kérdező kommentje:
Szeretnék a témával kapcsolatban beszélgetni. Talán jön valaki, aki elmeséli nekem, hogyan is működik ez a férfiak világában, mert én nem bírom megérteni. :(
2011. szept. 2. 20:13
 6/30 anonim ***** válasza:
akk letöröm a billentyűt elnézést
2011. szept. 2. 20:13
 7/30 krvua ***** válasza:
jól értem hogy egy 23éves bula vagy és egy 30éves pélóbetyár kell neked és ki vagy akadva hogy nem kezdeményez semmit a pali?
2011. szept. 2. 20:15
 8/30 anonim ***** válasza:

Számos oka lehet, de szerintem a férfi/fiú inkább azért nem kezdeményez, mert barátnak tekinti az illetőt, nem szeretne tőle komoly kapcsolatot, vagy egyszerűen fél attól, hogy elutasítják, és csorbul az önbecsülése.

Külsőre nem tetszik dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy egy teljesen átlagos külsejű lány is szerethető, kisebb testi hibákkal is. (kisebb bőrhibák, fogak épsége..) Ha ápolt az illető hölgy, ad a külsejére..

Összegzem: Barátnak tekint, vagy nagyon visszataszítónak kell lenned ahhoz, hogy ne próbáljon meg közeledni.

/Saját véleményem../ F/16

2011. szept. 2. 20:15
 9/30 A kérdező kommentje:

Érdekes, amit mondtál. Szerinted megállható, ha valaki érez valamit a másik iránt, hogy azt ne adja tudtára?

Én már nehezen bírom, rólam van szó a történetben. Teljesen olyan érzésem van, hogy akar valamit, alakulhat valami, de hónap óta ugyanott topogunk, nem történik semmi.

2011. szept. 2. 20:16
 10/30 krvua ***** válasza:

miért nem kezdeményezel te OMG?!

szerinted ez a válasz hasznos.!

2011. szept. 2. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!