Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, mi oka lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mi oka lehet egy férfiben ennek?

Figyelt kérdés

Szerintetek /Önök szerint mi lehet a probléma két ember között, ha a férfi és nő kedvelik egymást, de mégsem alakul ki semmi. Egyik fél sem kezdeményez, bár sokat beszélnek, napi szinten érdeklődnek egymás felőle, de mégsem kezdeményez egyoik fél sem.

Miért? Milyen okai vannak ennek?

Tetszik belsőre a nő a férfinak, de külsőre nem, ezért nem kezdeményez? Mi okai lehetnek? Mit gondoltok?

Felnőtt emberekről van szó. (30 éves férfi, 23 éves nő)

2011. szept. 2. 20:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

De a szíved-lelket azért ne zúdítsd rá azonnal, csak finom, de azért világos, egyértelmű kérdést kell feltenni, ami kellőképpen személyes. Amit csak olyanok között merül fel, akik szerelmesek, járnának. Hívd el valami kétszemélyes, intimebb programra, amit csak úgy még a jó ismerősével, barátjával sem csinálna az ember.

Igaz, nem tudom, hogy hol jártok a kapcsolatban tulajdonképpen. A nőknek rengetek lehetőségük van a férfi tudtára adni, hogy érdeklődnek iránta. Már a legegyszerűbb "Van barátnőd?" kérdésre is lehet azért gyanakodni. :) Mondjuk én ki nem állhatom ezt a kérdést. :D Ülj mellé közel, idd a szavait, mosolyogj rá, nevess, dobáld, simogasd a hajad, érintsd meg, stb. Ezek megvoltak már?

2011. szept. 2. 20:40
 22/30 anonim ***** válasza:

vagy nem akar semmit (nem jössz be neki)

vagy nem biztos benne, hogy akar-e valamit (de azért flörtölgetni jó)

vagy van partnere

vagy félénk. nem mer előhozakodni (azt írtad magabiztos fajta, de ezt nem lehet mindig látni, ha valaki félénk)

vagy meleg

2011. szept. 2. 20:41
 23/30 A kérdező kommentje:

20:35-ös!

Pont ez van nálam is! Remek esélyek igaz?

Volt-e részemről érintés stb?

- mindig kedvesen mosolygok rá, tőle is ezt kapom

- kedveskedek, dícsértem már meg, hogy érezze, tartom valamire

2011. szept. 2. 20:47
 24/30 anonim ***** válasza:

Aha, hát lehet, hogy ezen a téren azért még kicsit jobban bedobhatnád magad. Bár ha nem vagy az a kacér típus, akkor nehéz ügy. Akkor inkább mást találj ki, mint hogy ráerőszakolj magadra olyat, ami nagyon nem te vagy.

Pl. mondd neki, hogy szívesen főznél egyszer egy vacsit KETTŐTÖKNEK (tehát más nem lesz ott), és hívd el. Bár ha szülőkkel laksz ez problémás. Plusz egy kis filmnézés esetleg utána otthon, a személyes teredben.

Vagy hívd el egy kora esti sétára, aminek nincs semmi egyéb célja, csak hogy ketten együtt legyetek. Tehát nem mentek sehová, célja csak az együttlét. Itt esetleg belekarolhatsz, stb.

2011. szept. 2. 20:56
 25/30 anonim ***** válasza:
20.35-ös vagyok. én azt gondolom, ha egy férfi igazán akar valamit, azt rövid időn belül megszerzi, ha nem, akkor nem akar semmit, vagy nem férfi... szóval én mostanában határoztam el, hogy lemondok róla, és nem rugózom többet ezen a dolgon. Csakhát pokoli nehéz, mert nagyon kedvelem őt... :((
2011. szept. 2. 20:57
 26/30 anonim ***** válasza:

Azért van aki tényleg félénk vagy el sem tudja képzelni, hogy valóban járhatnátok.

Nekem olyan is volt, hogy a nyakamba szakadt hirtelen sok minden és az ilyen dolgok háttérbe szorultak, "nem értem rá".

Meg olyan is, hogy vége lett a sulinak, tudtam, hogy el fogok hamarosan költözni és a távkapcsi meg úgysem működik.

2011. szept. 2. 21:05
 27/30 anonim ***** válasza:
20.35-nek van igaza. Voltam hasonló helyzetben egy nagyon dekoratív lánnyal az egyetemen, jókat beszélgettünk, általában egymás mellet ültünk, de nekem egy másik lány tetszett, aki nem is oda járt. Végül a lány lépett, amiből leégés lett, azt hiszem végül meg is haragudott rám.
2011. szept. 2. 21:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező hölgy: egy gyors csók és minden kiderül.

De úgyis viszonozni fogja, f-l barátság nincs.

2011. szept. 2. 21:48
 29/30 A kérdező kommentje:

Ha nincs barátság, és viszonozná, miért nem lép?

Úristen...de komplikáltak vagytok férfiak. :) Akkor legalább ne keresne, de keres..... :(

2011. szept. 2. 22:03
 30/30 anonim ***** válasza:

"Ha nincs barátság, és viszonozná, miért nem lép?

Úristen...de komplikáltak vagytok férfiak. :) Akkor legalább ne keresne, de keres..... :("

Keres = lép.

2011. szept. 3. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!