Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, mi oka lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mi oka lehet egy férfiben ennek?

Figyelt kérdés

Szerintetek /Önök szerint mi lehet a probléma két ember között, ha a férfi és nő kedvelik egymást, de mégsem alakul ki semmi. Egyik fél sem kezdeményez, bár sokat beszélnek, napi szinten érdeklődnek egymás felőle, de mégsem kezdeményez egyoik fél sem.

Miért? Milyen okai vannak ennek?

Tetszik belsőre a nő a férfinak, de külsőre nem, ezért nem kezdeményez? Mi okai lehetnek? Mit gondoltok?

Felnőtt emberekről van szó. (30 éves férfi, 23 éves nő)

2011. szept. 2. 20:08
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Barátnak tekint?

Csak jó lenne tudni, hol a határ a barátság és a közeledés között, mert azt hiszem én már-már elbíztam magam. Vártam, hogy na most biztos elmondja...... de lehet nincs is mit... de teljesen azt érzem, hogy közeledik, érdeklődik felőlem.

Mi a különbség? Ha jól kijövök egy férfival, megért, kedvel, abból már lehet egy jó párkapcsolat, nem?

Ezt csak mi, nők gondoljuk így?

2011. szept. 2. 20:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h a férfi úgy gondolja, semmi esélye a nőnél, a nő meg úgy, h nehogy már ő kezdeményezzen.
2011. szept. 2. 20:21
 13/30 A kérdező kommentje:
Ki az az OMG?
2011. szept. 2. 20:21
 14/30 A kérdező kommentje:

20:21-es!

Részemről valóban így van. Félek, hogy nőként megaláznám magam, ha vallanék, és elutasítana. POntosabban attól félek, hogy azt hinné, közönséges vagyok, mert kezdeményeztem nála.

Egyébként már írtam neki egyszer olyat, amit ha gondolkodott, megérthette, mit érzek. Kicsit burkoltan, de azt leírtam, mennyire kedvelem. Nem reagált semmit. Semmi különöset.

2011. szept. 2. 20:23
 15/30 anonim ***** válasza:

Oh, My God! = Istenem!

Nekem sokszor volt úgy, hogy próbálkoztak lányok és nem léptem. Vagy azért, mert akkor egyáltalán nem akartam kapcsolatot, vagy nem tetszett a lány külsőre vagy belsőre, vagy nem volt vele semmi gond, de nem is izgatott nagyon, nem volt meg a "szikra". Felültetni meg nem akartam, úgyhogy nem léptem, így volt tisztességes.

2011. szept. 2. 20:24
 16/30 A kérdező kommentje:

Félne?

Nem az a fajta, aki félős. Nagyon optimista alkat.

Másrészt: tudja, hogy kedvelem, legalábbis, remélem, hogy megértette a mondandóm lényegét.

2011. szept. 2. 20:25
 17/30 A kérdező kommentje:

20:24-es!

Örülök, hogy vannak még ilyen korrekt férfiak.

Akkor esélyem nála nagyjából NULLA?

2011. szept. 2. 20:26
 18/30 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem, miért beszélget akkor velem olyan sokat? Miért érdeklődik...

Ha sokat beszélget az= kedvel. Tehát valami más gubanc van ott. Nem?

2011. szept. 2. 20:27
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha van egy csepp esze, akkor megértette, a férfiak sem hülyék. Attól szerintem nem kell félned, hogy emiatt nevetséges leszel, közönséges meg pláne nem. Gondolom amúgy is ismer már régebb óta, nagyjából sejti milyen vagy, ezért is barátkozik veled.

Valószínűleg nem akart tőled ilyen téren semmit. De nyugodtan megkérdezheted tőle te nyíltan. És akkor majd mond rá valamit, ami egyébként nem feltétlenül az igazság lesz, dehát ilyen az élet.

Vannak olyanok, akiket egy kicsit ösztökélni kell, lépni kell helyettük.

2011. szept. 2. 20:29
 20/30 anonim ***** válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok, hónapok óta várom, hogy egyszer csak kinyögi mit akar, de úgy látszik hiába. Mostanában elkezdtem kerülni, hát egyből bedobta a durcit. Én már semmit sem értek!!! Egyébként már azt hiszem néha, hogy én néztem be valamit, és nem is érdeklem, de minden napra jut valami ami cáfolja ezt.
2011. szept. 2. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!