Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért kell így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért kell így viszonozni? (csók a kivételnek)

Figyelt kérdés
Miért kell bunkón lereagálni, ha egy építkezésről füttyentenek nektek a munkások? :D Mikor ezzel max. annyit jelzünk, hogy szépek vagytok.;D Tegnap is egy lány vissza fordult, és csak annyit tudott mondani, hogy anyádnak fütyülgess te ge*ci. Ki nem néztem volna a csajból, hogy ennyire az átlag alatt van..

2015. máj. 30. 16:38
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
74%
Tinikorom ota ernek ilyen atrocitasok, leginkabb a cigany reteg egyedeitol es a munkasoktol.Volt mar mindenben reszem a kulonbozo beszologatosoktol kezdve a fogdosasig. Meg is van a velemenyem roluk/rolad. Gusztustalan es visszataszito ahogyan meregetek, neztek mint egy darab hust, hanyingerkelto. Egy ideig immunis voltam ra, aztan meguntam. + A baratom is megmondta, hogy jobb ha beszolok, mert akkor legalabb megtanuljak hol a helyuk. Szoval egy ideje nem hagyom magam, utana persze megkapom, hogy "hulye rybanc" , de lesz*rom. Nem tudom ellenkezo esetben ez hogy esne nekik, vagy epp ha a lanyukkal csinalnak ezt....
2015. jún. 24. 21:40
 52/58 anonim ***** válasza:
80%

Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. :)

Én speciel sosem füttyögtem, ám autóval közlekedve találkozom sok lánnyal. Az elismerésemet egy kis mosollyal és egy felfelé mutató hüvelykujjal fejezem ki, és hasonló reakciókat kapok. :)

2015. jún. 24. 21:54
 53/58 anonim ***** válasza:
67%
Igen, azért is sértő, mert a kutyának is fütyülni szoktak. Tehát mintha a nőnek fütyülnél, hogy jöjjön oda hozzád, és szolgáljon. Na ez sértő. Legyél különb, mint az átlag melós, ne csináld ezt. Akár a munkatársaiddal is megbeszélhetnéd, hogy ez MI szerintünk ;-) illetlenség. Ha muszáj valahogy reagálnod egy csajra, aki tetszik, akkor mondj neki valami kedveset inkább. "Jaj, mennyi szép lány jár erre" - ezt szerintem jobban vennék. 42fifi
2015. jún. 25. 10:50
 54/58 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig a füttyögés igenis egy bunkó szokás, mert lehet máshogy, kulturáltabb módon is tudatni, hogy tetszik neked a lány. Nekem például sokkal jobb érzés, hogyha látom, hogy megnéznek, mint az ha mellé még füttyül is egyet, az valahogy olyan nem szép.

Nem mondom, hogy zaklatás, mert ha nem éri semmi bántódás a nőt lelkileg és fizikálisan, akkor nem gáz, csak én valahogy azt érzem, hogy ez olyan, hogy sokkal jobban tetszik, hogyha azt mondják, hogy "Milyen gyönyörű vagy", minthogyha azt, hogy "Háde rohadt szép vagy tee!". Lehet érezni a stílusbeli különbséget. A fütyülés alpári egy ilyen helyzetben. Ez van.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a lánynak így kéne reagálnia, mert ezzel csak magát írja le. Nyilván nem helyes a reakciója, mert én a helyében például szótlanul mentem volna tovább.

2015. júl. 20. 15:23
 55/58 anonim ***** válasza:
0%
számomra ha ennyire nyilvánosan mondanák/jeleznèk, hogy jó csaj vagyok akkor csak mosolyogva tovább mennèk vagy csak tovább mennèk, mert ha már tetszem valakinek akkor ne így jelezze. a csaj tènyleg átlag alatti, mivel lány szájából sem senki szájából nem szèp a csúnya beszèd.
2015. júl. 20. 15:55
 56/58 anonim ***** válasza:
76%

Nem bírom, mikor a munkások úgy méregetnek, mintha egy húsdarab lennék. Még jobban utálom, ha valamilyen módon ki is nyilvánítják a tetszésüket. Az ilyenektől elborítja a vér az agyamat, remegek és felforrósodok, érzem hogy éget a szégyen. Félelmet kelt bennem, és csak el akarok szaladni. Nem szoktam visszaszólni, úgy teszek muntha nem hallanám, és szaporára vett léptekkel tovább megyek. De belül nagyon rosszul érzem magam. Nem azt érzem ilyenkor, hogy hmm, de jó, ma is csinos vagyok, hanem félek, hogy milyen perverz dolgokra gondolhat velem. Nem szoktam kihívóan öltözködni, nem teszem közszemlére sem a fenekem, sem a mellem (nem is tudnám, olyan picik), mégis napi szinten érnek ilyen attrocitások.

Egyszer, mikor még diákmunkásként dolgoztam egy gyárban (nem is volt régen, decemberben), volt egy targoncás öregember, aki olyan undorítóan és szégyentelenül bámult, egyszerűen láttam a szemében, milyen undorító, mocskos dolgok járnak a fejében, próbáltam bújkálni előle, de ugye munkahelyen ilyenre nem nagyon van esély. Hihetetlen rossz érzés volt, azt kívántam, bárcsak megsérülnék hogy hazamehessek. Szörnyű volt, és el is sírtam magam, onnantól kezdve műszak végéig nem tudtam abbahagyni a sírást. Többet nem mentem oda. Ami azokban a szemekben volt, és amit az az arc tükrözött...rettegtem, pedig csak nézett.

Félek minden ilyesmi megnyilvánulástól (legyen az fütty, duda, beszólás), sosem lehet tudni, hogy kiben mi van, és ki fog egyszer elkapni. Az ilyeneket próbálom inkább elkerülni. Ha gyanús alakot/alakokat látok, nézzenek hülyének, de inkább futva folytatom az utam...

21/L

2015. júl. 20. 16:35
 57/58 anonim ***** válasza:
75%

56-os, ugyanez van velem. Soha nem értettem, akik csak mosolyognak az ilyenen, én konkrétan remegek, hogy most utánam jönnek, megerőszakolnak, elrabolnak.

Utálom, mert olyan, mintha csak másodrangú ember lennék. Mintha azzal, hogy kilépek az utcára, elvárnám, hogy mocskos, undorító emberek jóváhagyják a külsőmet.

2015. júl. 20. 17:00
 58/58 anonim ***** válasza:
49%
Én sem szeretem, ha füttyögnek, az olyan olcsó dolog. Ha akar valamit, tegye intelligensen, ne füttyögjön. Hazudnék ha azt mondanám, nem mosolyodok el magamban, vagy nem hízeleg a hiúságomnak, de nem is érzem magam egy szituban komfortosan, mert nem egy próbababa vagyok, hanem egy ember aki épp megy a dolgára az utcán.
2015. aug. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!