Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért kell így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért kell így viszonozni? (csók a kivételnek)

Figyelt kérdés
Miért kell bunkón lereagálni, ha egy építkezésről füttyentenek nektek a munkások? :D Mikor ezzel max. annyit jelzünk, hogy szépek vagytok.;D Tegnap is egy lány vissza fordult, és csak annyit tudott mondani, hogy anyádnak fütyülgess te ge*ci. Ki nem néztem volna a csajból, hogy ennyire az átlag alatt van..

2015. máj. 30. 16:38
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
72%
23-as vagyok. Szerintem más módon is a tudtára lehet adni egy lánynak, hogy csinos. A fütyülés és dudálás elég durva módja a kommunikációnak.
2015. máj. 30. 20:53
 32/58 anonim ***** válasza:
67%

"mert oda mert szólni."

Talán nem odaszólni kell, hanem odamenni és kedvesen beszédbe elegyedni.

2015. máj. 30. 20:53
 33/58 anonim ***** válasza:
86%

28!

Talán nem a nőket kéne okítani, hogy ne zavarja őket olyan dolog, amit utálunk, hanem a pasikat kéne tanítani, hogy NE scináljanak olyan dolgot, ami minket zavar és taszít. És hogy hogyan lehet szépen és nem alázóan egy nőhöz közeledni....Miért mindig a nőt kell okítani?

Mi tanuljunk meg "normálisan öltözködni" szegény férfiak nehogy beinduljanak ránk az utcán

Mi tanuljunk önvédelmet, hogyha bántani akar a szegény beindult férfi, akkor meg tudjuk védeni magunkat

Mi ne igyunk szórakozóhelyen, hogy a beindult férfi ne tudjon olyan könnyen elkapni

Mi tanuljuk meg, hogyan ne zavarjon egy alázó beszólás, hiszen szegény férfi csak így tudja a tudtunkra adni, hogy baszna minket

Röhejes.

2015. máj. 30. 20:57
 34/58 A kérdező kommentje:
Most kiforgathatod a szavaimat, de én is így értettem.
2015. máj. 30. 20:58
 35/58 A kérdező kommentje:
#31 ez neked szólt.
2015. máj. 30. 20:59
 36/58 A kérdező kommentje:
Bocsi 32 akart lenni, már az idegtől nem tudok írni. :DD
2015. máj. 30. 20:59
 37/58 anonim ***** válasza:
62%

[link]

tessék szépen elolvasni. Nagyon jól le van írva minden.

2015. máj. 30. 21:01
 38/58 anonim ***** válasza:
30%

En reggelente azzal szorakozom a buszmegalloban, hogy melyik ruhaban tetszem a legjobban az autosoknak, pl mikor dudaltak a legtobben amikora piros, vagy a kek volt fajtam?(mindegyik irodai viselet).

Ez onnan jott h konkretan meguntam azt h mindenki dudal, futtyog akarmit csinal amikor meglat, szoval inkabb azt nezem, h mit neznek. Kb olyanokon gondolkozom tobbet, h a szurke szoknyamban miert neztek tobben mint amikor a feketeben voltam:-))

Hangsulyozom az osszes ruham konszolidalt, szoval semmilyen bort nem villantok:-)Az h az epitkezeseken futtyognek utanam sztem aranyos, mindig elmosolyodok rajta, es megprobalok masfele nezni, de ugye kiszurjak h mosolygok es akkor jon ez a "fuuuu elmosolyodott" es legszivesebben elsullyednek:-))

Vagy amikor a boltban elmondjak, h milyen jol nezek ki, es van e pasim...szoval ezek teljesen aranyos gesztusok amik jolesnek:-)))Ezek aranyos gesztusok, bokok.....es pint ma gondolkoztam, h ez a reggeli ruhateszteles hianyzoni fog, mert ket het mulva jon az autom szoval nincs tobb buszmegallo, lehet a tukorre hagyatkozni ismet:-))

2015. máj. 30. 21:07
 39/58 A kérdező kommentje:

" [link]

tessék szépen elolvasni. Nagyon jól le van írva minden."

Akik így próbálnak csajozni, hogy szia babám, dugnálak stb. azok tényleg bunkók Én nagyon max csak fütyülök, és ha rám néz akkor mosolygok, és ennyi. Pont én szóltam rá minap haveromra, hogy ne ordibáljon, mert nekem gáz. Szerintem a fütyülésben nincs semmi, csak annyit próbálok elérni vele, hogy észre vegyen. :D

2015. máj. 30. 21:07
 40/58 anonim ***** válasza:
66%
és ha észrevesz? Akkor? Nem fog odamenni, hogy Úúúúgy szeretnék alád feküdni -.-
2015. máj. 30. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!