Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért kell így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért kell így viszonozni? (csók a kivételnek)

Figyelt kérdés
Miért kell bunkón lereagálni, ha egy építkezésről füttyentenek nektek a munkások? :D Mikor ezzel max. annyit jelzünk, hogy szépek vagytok.;D Tegnap is egy lány vissza fordult, és csak annyit tudott mondani, hogy anyádnak fütyülgess te ge*ci. Ki nem néztem volna a csajból, hogy ennyire az átlag alatt van..

2015. máj. 30. 16:38
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
46%

"Értem, szóval akkor semmilyen formában nem jelezhetjük egy lánynak, vagy épp egy nőnek, hogy tetszik."

Ha te tényleg ismerkedés céljából szeretnéd jelezni, hoyg tetszik, akkor odaszólsz neki, hogy kérlek várj egy pillanatot, mindjárt lemegyek (ha fent vagy a tetőn v tököm tudja). Lemész, tudatod, hogy tetszik neked és elhívod randizni. De nehogy már azt hidd, hogy benyalom azt, hogy te a füttyögéstől azt reméled, hogy kapcsolat alakul ki belőle -.-

2015. máj. 30. 20:35
 22/58 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván várna addig amíg lemászok az állásról, és retkesen oda szaladok hozzá...(cool story)

Ha többször megy ugyan ott, és össze-össze nézünk alkalmakként, vagy épp mosolygunk egymásra mindig, na ez már elég lenne ahhoz, hogy lemásszak, és retkesen oda szaladjak elkérni a számát, illetve hogy megmondjam neki, hogy tetszik.. Nem szaladgálhatok csak úgy oda minden nőhöz, mert szerintem az sem jobb, és nyilván erre is van valami csodálatos törvény..

2015. máj. 30. 20:41
 23/58 anonim ***** válasza:
97%
A füttyentés és a dudálás nekem is rosszul esik, én megalázónak tartom. Egyszer mikor rámdudáltak, utána azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy k*rvának nézett, pedig egyáltalán nem voltam úgy öltözve. Szóval kerestem a hibát magamban, hogy mivel érdemeltem ki azt, hogy rámdudáljanak, hát el is cseszte a napom. 24L
2015. máj. 30. 20:43
 24/58 A kérdező kommentje:

"Szóval kerestem a hibát magamban, hogy mivel érdemeltem ki azt, hogy rámdudáljanak, hát el is cseszte a napom. 24L"

Pedig elég lett volna, ha nem spilázod túl, és dicséretnek veszed mint bárki más..

2015. máj. 30. 20:44
 25/58 anonim ***** válasza:
92%

"Igen, nyilván várna addig amíg lemászok az állásról, és retkesen oda szaladok hozzá...(cool story) "

Mert, ha retkesen füttyögsz, akkor szerinted majd lesz esélyed? Hagyjuk már. Mind a ketten tudjuk, hogy nem azért fütyülsz a nők után, hogy majd hátha kapcsolat lesz belőle.

"Ha többször megy ugyan ott, és össze-össze nézünk alkalmakként, vagy épp mosolygunk egymásra mindig"

Jéé érdekes, akkor csak tudod, hogy mi az a viselkedés, amit tolerálunk még és amiből tényleg lehet valami. Te is tudod, hogy az bizony NEM a fütyülés és a "húúde dögös vagy tündérke" típusú beszólogatás.

2015. máj. 30. 20:45
 26/58 anonim ***** válasza:
92%

"dicséretnek veszed mint bárki más.."

Nem látod, hogy nagyon kevés nő veszi annak? Ezt fogd már fel. Nem szeretjük és kész.

2015. máj. 30. 20:45
 27/58 A kérdező kommentje:
Pont ezért van az, hogy utcán nem mer egy férfi sem ismerkedni, mert még a végén lecsukják, mert oda mert szólni. Jó a rendszer, az a lényeg..
2015. máj. 30. 20:46
 28/58 anonim ***** válasza:
32%

Egyszerű. Középiskolában matematika órán kellene minden évben 3 percet elkülöníteni erre a mondatra:

"és kedves leányok, ha flörtöl, füttyent vagy rátok dudál egy férfiember, az nem lenézés, nem tárgynak tekint, nemi is szerelmes levél, egyszerűen egy nonverbális kommunikáció, örülj csinos vagy"

2015. máj. 30. 20:46
 29/58 A kérdező kommentje:
De vagy 10 méterre van a járda, ha nem torpan meg, akkor nem vesz észre..:D
2015. máj. 30. 20:48
 30/58 anonim ***** válasza:
48%

engem speciel nem zavar a füttyögés meg a dudálás. de szeretni nem szeretem azért, és nem is szoktam reagálni rá, csak megyek tovább. akkor esetleg visszamosolygok, ha jóképű az illető (na ezért kapni fogom a lepontozást meg a savat, ahogy az oldalt ismerem :D )

azt vettem észre, hogy általában azoknak a lányoknak/nőknek van ezzel baja, akik világéletükben szépek, és elégedettek voltak magukkal. én egy csúnyácska lány voltam, komoly önbizalomgondjaim vannak/voltak, épp ezért minden bók (még az ilyen "suttyóbbak" is) jól esnek a kis lelkemnek :)

20/L

2015. máj. 30. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!