Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt miért kell így viszonozni? (csók a kivételnek)
Nem olvastam a válaszokat. De én általában vissza mosolygok ilyenkor. Sose vettem ezt rosszul, sértésnek meg ilyenek.
Ha rám köszönt, vissza köszöntem és ennyi. Tinikorom óta tapasztaltam ezt. Nem tudom mért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni?!
Így nekem is jó napom lesz és a srácnak/férfinak is, bár ált. vidám természet vagyok.
37N
"Ne ítélkezz, nem ítéltetsz"
Ha a füttyögés ilyen alja tapló dolog, akkor milyen kifejezés marad mondjuk az erőszakos cselekményekre? Alja alja tapló undorító tapló patkány dolog? Ugyan már, szofisztikáltabban fogalmazva: úriember nem füttyög, de ne nézzünk már le mindenkit aki máshogy viselkedik, az mennyivel lenne jobb?
Továbbra is csak személyes véleményem a témában, de itt a 11. válaszoló, szerintem éretten és ésszerűen gondolkodik. Vagy lehet vele van a baj, hogy nem sértődik meg értelmetlenül? Számításba veszem ezt is >.>
Ez rendezett volt. Nem, nem én írtam nemi erőszakról.
Tolerancia.. merthogy végső soron ha valakivel szemben durván reagálok, az azt jelenti hogy hagytam felkú rni az agyam. Most komolyan, megéri? Tényleg, miért nem lehet mosollyal kezelni a dolgokat, mint a 11. válaszoló.
Ez sokkal életszerűbb, szelídebb és speciel nőiesebb szerintem. Annyira, hogy én is próbálok ilyen lenni (nyilván nekem nem füttyögnek) de ez az élet útja. A beszólás, agresszió nem, de még férfiak között sem, nemhogy nők részéről, minek? Amikor egy mosollyal is le lehet rendezni annyi mindent...
Köszi a normális választ, még jól is esett olvasni! :)
Talán ha minden nő visszaszólna durván az ilyenekre, nem pedig mosolyogna, miközben magában meg zsörtölődik, akkor megtanulnák a pasik, hogy ez nem kedves, és nem olyan viselkedést, amit gyakorolni kell. Ha minden nő csak egy mosollyal elintézné, akkor még jobban felbátorodnának ezen. De ez nem olyan viselkedés, amit bátorítani kell.
(lehet, hogy a "anyádnak fütyülgess te g-ci túlreagálás, de legalább látják, hogy mit vált ki belőlünk és mit érzünk belül)
"Azért mert ez szexuális zaklatás és nem a nő bunkó, hogy kikéri magának a füttyögetést, mivel nem kutya, hanem TI vagytok a bunkók parasztok. Iszonyat kellemetlen, ha állok valami buszmegállóban vagy elmegyek egy építkezés mellett és rám dudálnak, kiszólnak az autóból, vagy ahogy mondod: füttyögetnek. Baromi ciki és kb elbújnék, de van, hogy én is visszaszólok, vagy bemutatok inkább. EZ NEM KEDVESSÉG! EZ ZAKLATÁS! Álljatok le vele, mert ez nekünk NEM esik jól! És még a lány van szerinte átlag alatt...hát a pofám leszakad. Még meg is kéne köszönnie, hogy zaklatod, nem??"
Értem, szóval akkor semmilyen formában nem jelezhetjük egy lánynak, vagy épp egy nőnek, hogy tetszik. Ez elég szomorú, mivel én csak azért fütyülök egy-egy lány után, mert fent vagyok az álláson, és szeretném a tudtára adni, hogy szép, és tetszik nekem. Sok a munka, nincs időm eljárni bulizni, ismerkedni, és nekem már az is nagy öröm, ha csak vissza mosolyog 1-1 szép lány, vagy látom azt hogy jól esett neki.. Ez a szexuális zaklatás, minden fajta ismerkedéstől elzárja a férfiakat, én nem azt mondom, hogy a bunkó parasztoknak nem kell valami törvény ami által vissza fogják magukat, de azt miért kell leugatni, aki csak ismerkedés, vagy dicséret céljából füttyent, vagy szól oda egy nőnek/lánynak. Régen is így csinálták, és túl élték a nők.. elég sok kapcsolat is kialakult ám ezekből..
24/F
"Mint férfi a férfinak: KIB_@SZOTT TAPLÓSÁG így füttyögni nőkre. Alja prolik szokása."
Rád meg csak annyit lehet mondani, hogy álszent vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!