Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért kell így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért kell így viszonozni? (csók a kivételnek)

Figyelt kérdés
Miért kell bunkón lereagálni, ha egy építkezésről füttyentenek nektek a munkások? :D Mikor ezzel max. annyit jelzünk, hogy szépek vagytok.;D Tegnap is egy lány vissza fordult, és csak annyit tudott mondani, hogy anyádnak fütyülgess te ge*ci. Ki nem néztem volna a csajból, hogy ennyire az átlag alatt van..

2015. máj. 30. 16:38
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

"és ha észrevesz? Akkor? Nem fog odamenni, hogy Úúúúgy szeretnék alád feküdni -.-"

Nyilván nem fog bemászni a kerítésen, hogy szét lökje a lábát, de nekem ettől nyár a nyár.. Még fiatal vagyok, és sokat jelent egy ilyen dolog is, hogy rám mosolyog.

2015. máj. 30. 21:11
 42/58 anonim ***** válasza:
74%
Ha mosolygást akarsz, akkor szépen gyúrd ki magad és dolgozz póló nélkül,és ne mustráld/fütyüld a nőket. Lehet még neked fognak beszólogatni a nők. ;)
2015. máj. 30. 21:19
 43/58 anonim ***** válasza:
83%

A rafkós nő erre azt válaszolná: Mi van, rigó bä$zta anyádat? :D

AMúgy felröhögtem ezen az anyádnak fütyülgess te ge__in. :D:D:D Minek fütyörészel? Nem kutya.

2015. máj. 30. 23:02
 44/58 anonim ***** válasza:
30%
Futyulgess mercibol vagy volvobol,rogton rad mosolyognak.
2015. máj. 31. 14:56
 45/58 anonim ***** válasza:
80%
BMW-st is küldtem már el a pitsába.
2015. máj. 31. 14:57
 46/58 anonim ***** válasza:
81%

Télvíz idején nagykabátban, latyakosan akart egy sötét autóba beédesgetni egy pasas. Annyira féltem.

Szerintem ez megalázó. Nem azért megyek ki az utcára, hogy véleményt mondjanak rólam.

Aki tud angolul:

[link]

Ijesztő. Képzeld el, hogy nálad kétszer nagyobb férfiak szólnak be neked, hogy milyen csini vagy. Tiltakoznál, vagy örülnél, hogy tetszel nekik? Mert én ugyanezt érzem. Az, hogy hetero vagyok, nem azt jelenti, hogy minden ellenkező neműtől véleményt várok.

Nő vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy egy kirakat vagyok, amit meg lehet tapsolni. Ugyanolyan ember vagyok, mint te. Elvárom ezt a tiszteletet. Én sem bántok másokat.

2015. jún. 24. 14:42
 47/58 anonim ***** válasza:
75%

A füttyögés önmagában nem lenne zaklatás. De van amikor együtt jár bunkó beszólásokkal, amikből az jön le, hogy nem embernek, hanem tárgynak tekintik a nőt. Kérdező, ezt te is belátod, hogy megalázó. A két dolog, a füttyögés és a durva beszólás pedig összekapcsolódhat egy nők fejében, és onnantól kezdve már a füttyögéstől önmagában rosszul érzi magát.

Nekem eszembe se jutott soha fütyülni, de mikor egy barátom(nő) mondta, hogy ezt mennyire utálja, akkor próbáltam neki férfiszemmel megmagyarázni, hogy tekintheti ezt elismerésnek, és örülhetne neki. De hiába, egyszerűen rosszul érzi magát tőle. Nincs mit magyarázni.

Képzeld el, hogy mész az utcán, veled szemben jön két nagydarab homokos. Beszólnak, tulajdonképpen barátságosan, hogy jó a segged, és röhögnek rajta. Milyen érzés lenne?

Szerintem te normális arc vagy, de a bunkó kollégáid teljesen lejáratták ezt az amúgy jópofa szokást. 43f

2015. jún. 24. 14:57
 48/58 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is udvariatlanság, sőr nem ritkán félelemkeltő füttyögni a nők után. Meg fantáziátlan is. Érdemes kidolgozni érdekesebb tetszésnyilvánítási módokat. Csinálj neki betonból egy virágot és add át, annak az egynek, akitől akarsz valamit.

42f

2015. jún. 24. 15:05
 49/58 anonim ***** válasza:
83%

Elolvastam az össz komit és nem értem miért nem lehet megérteni hogy nem sokan szeretik?

Nekem attol függ milyen kedvem van. Volt hogy mosolyogtam egyet volt hogy bemutattam.

Viszont! Sok gyilkos elméket nézek(lehet ez a baj:D) és nem igazán mernék reagálni hiszen ki tudja hogy ki őrült és keltem fel ezzel magamra a figyelmét. (tudom butaság de ez van :D ) de amugy legtöbbször akik fütyülgetnek tényleg egymásnak csinálják nem azért mert tetszik nekik a nö.

21l

2015. jún. 24. 15:33
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Én azok közé tartozom, akik csendben tovább mennek, max. gondolatban mérgelődnek egy kicsit a dolog miatt. Engem egyébként nem is a fütyülgetés zavar, hanem inkább az, amikor a munkások elkezdenek szólogatni, csókokat dobálni, különböző megjegyzéseket tenni. Szerintem az már tényleg bunkóság egy cseppet, főleg az a stílus és a hangnem, amit egyesek megütnek. De persze vannak kivételek, mint mindenhol! :)
2015. jún. 24. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!