Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tényleg nem tetszik a sminktetoválás, rajzolt szemöldök, műköröm?
Sajnalom azokat akik tetovaljak az arcukat.
Foleg mikor szep zolde fakult mar. Ha remego kezzel csinaltak az csak raadas.
Engem egy no se erdekel kinek tetovalt szemoldoke van.
De kérlek észre se veszed,hogy az van :DD
Én fél éve csináltattam profi ember kezei között,nem a csík meg ilyesmit,hanem a szálasat ami olyan mint a természetes. Még én magam is nehezen tudom megállapítani melyik tetovált és melyik része nem. DE ezt mi sem bizonyítja jobban,mint az,hogy egy ismerősöm,rokonom se vette észre,csak megjegyezték,hogy milyen szép hova járok kozmetikushoz :DD szóval buktátok ezt a "olyan nővel össze se állnék ",mert nem is tudnád meg,max sok sok év együtt élés után amikor valamiért erős lámpa fény alatt vizslatnád a szemöldökét xd
Kizárt :))
na jó tessék nézd meg pont ilyen van nekem is(a képen nem én szerepelek) Felső kép eredeti,alsó tetovált:
És ezt úgy,hogy egy képen látod,csak azt figyeled,lehet,hogy észreveszed most így 10perc méricskélés után,de az életben kötve hiszem..főleg,hogy akinek nem tetovált ugye ceruzával vagy kozemtikusnál festi,arról is hihetnéd h tetkó.na mindegy nem bizonygatom tovább :)) de hátha egyszer egy ilyen lányba szeretsz bele,és amikor kiderül egy év múlva megnéznélek,hogy akkor is ellenkeznél:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!