Lányok! Akinek van tapasztalata sminktetoválása megbánta
vagy elégedett vele?
1/10 anonim válasza:
férfiak kb 70%-a gusztustalannak tartja ezeket, a maradék 30 meg csak kefélni akar egyet, a szemöldökösbe gondolj már bele: "leborotválom a szemöldököm, h visszatetováltassam"
23/f
2014. jan. 23. 19:22
2/10 A kérdező kommentje:
Nem az olyan gusztustalan tetoválásra gondolok. Ami szép és igényes. és amin nem látszik h tetoválás.
3/10 anonim válasza:
Nekem ki van tetoválva a szemoldokom és abszolut nem bántam meg!!! Nagyon szép,imádom...keves szemoldokom van,elotte mindig rajzoltam magamnak,es amugy nincs leborotválva a szemoldokom,ugyanugy szedem korulotte... Jaj,jezusom elso ilyen kommentet :D jol el vagy menve....
2014. márc. 6. 13:31
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :))
Én is szeretnék előbb szemöldököt, unom már reggelente a ceruzát, bulik előtt a festegetést... mivel az se tart sokáig. Igen, sokan leragadtak ott, hogyha meghallják h szemöldök tetoválás, akkor az jut eszükbe ami kb 10-15 éve volt divat: a leborotvált területet feketével tetoválják, és ez idővel bekékül stb... de a kozmetikai tetoválás teljesen más.... legalábbis remélem... én erről akarok meggyőződni mielőtt megcsináltatom.
Utolsó válaszoló neked nagyon látszik h tetoválva van?
5/10 anonim válasza:
Hát igen,ismeros a helyzet... Rajzolgatni állandoan,vigyázni arra,hogy mindketto egyforman legyen meg hogy ne kenodjon el stb. Orultem nagyon mikor meglett,reggel ha felkelek az ott van :) nekem sotétbarna szinu amugy,feketen mar nem is nagyon tetoválnak...de amugy olyan mint a fekete :) lehet választani sok szín kozul,világosabb,sotétebb...hát azért látszik hogy ez nem saját,de az szerintem nem baj :) mikor ceruzával rajzoltam akkor is olyan volt mintha ki lenne tetoválva. mindenki megdícséri ha meglássa :)jaj,és egyáltalán nem fájt,szinte semmit nem éreztem,pedig olyan fájos tipus vagyok :D jovoben lehetséges,hogy a szájkonturt is megcsináltatom,nagyon tetszik az is :) szerintem ne félj megcsináltatni a szemoldokot,csak javasolni tudom! ;)
2014. márc. 7. 04:45
6/10 A kérdező kommentje:
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked szálazott v satíros? mennyire természetes?
8/10 anonim válasza:
satíros... Hát látszik hogy tetoválva van :)
2014. márc. 11. 10:07
9/10 Krande válasza:
Ha jól értem a helyzetet, a férfi válaszoló azt mondta hogy ne, a nő válaszoló azt mondta hogy de, te annak hiszel aki veled egyetért.
2015. júl. 10. 14:47
Szia::)
nekem van szemöldököm, szálazott:) NEm bántam meg, szakemberrel csináltam, van szemhéjtetoválásom is, nem bántam emg:)
bármi kérdésed van, írj:)
Üdv:
Szabina
2016. márc. 14. 19:22
Kapcsolódó kérdések: