Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tényleg nem tetszik a sminktetoválás, rajzolt szemöldök, műköröm?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 11:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy kismama mikor szültem, akinek sminktetoválása volt. Elsőre meg sem mondta volna senki, hogy az. Sőt másodikra sem. Egy igényes szemöldök, szemkontúr sminknek tűnt.

Ő mesélte, hogy a szülőszobán le akarták mosni :)

Nyilván vannak akik túlzásba esnek, de nem kell ehez tetoválás, sminkkel is megy.

2015. máj. 26. 12:42
 22/37 anonim ***** válasza:
Számomra a rajzol szemöldök az már visszataszító.
2015. máj. 26. 14:03
 23/37 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, az összhatás a lényeg, de legtöbb haverom nem szereti.

30F

2015. máj. 26. 20:33
 24/37 anonim ***** válasza:
97%

Baromság... mindegyiket meg lehet csinálni szépen igényesre is.

Az itt válaszolókra azért nem szabad hagyatkozni, mert olyan környéken élnek, ahol a tetovált szemöldököt Kolompár Denerisz rajzolja fel a kormos ujjával reggelente, a műköröm meg státusszimbólum, és fontos h a leopárdmintás köröm menjen a leopárdmintás szörmecsizmához.

Ha láttatok volna igazán igényes nőt, akkor nem mondanátok h nem tetszik, mert a jó csajoknak általában van műkörme és a szemöldöke is rajzolt, és baromi jól is tud kinézni. Persze önmagában nem is számít, az összhatás a fontos, meg h ne legyen hivalkodó, igénytelen. Az a jó, ha észre se veszed, és megmondom neked, a férfiak 90%-a észre se veszi, ha igényes. Az itt válaszolók se. Amit észrevesznek, az az igénytelen ronda, és mivel erről alkotnak véleményt, akkor ezt ne vedd figyelembe, ha te egy normális, igényes körmöt v szemöldököt akarsz csináltatni.

24/F

2015. máj. 27. 23:42
 25/37 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sokszor tényleg igénytelenül van egy nő megcsinálva.

Mondjuk a rajzolt szemöldök nekem nem jön be, legyen az akármilyen jó nőn és jól megcsinálva, viszont egy jól megcsinált műköröm tetszik. (Persze csak ha nem túl csicsás és lehetőleg kocka.) F/30

2015. máj. 30. 07:55
 26/37 anonim válasza:
tényleg
2015. máj. 30. 21:45
 27/37 Interferencia ***** válasza:
Én rajzolt szemöldök alatt azt értem, amikor nincsenek a nőnek szemöldökszálai, csak odafirkantanak egy csíkot. Vagy nem ezt jelenti?
2015. máj. 31. 10:56
 28/37 anonim ***** válasza:

Interferencia:

Nem feltétlenül.

[link]

[link]

[link]

De ez pl. csak simán rajzolt, és egyáltalán nem mondanám igénytelennek:

[link]

2015. máj. 31. 14:35
 29/37 Interferencia ***** válasza:
Érdekes. Az első verzióval nincs ilyen bajom, bár pl. a második képen látható megvalósítás szintén rossz. A csak rajzolt pedig szerintem ezen a képen is borzasztó. :D
2015. máj. 31. 14:39
 30/37 anonim ***** válasza:

amiket linkeltél azok abszolút rendben vannak

2015. jún. 1. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!