Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tényleg nem tetszik a sminktetoválás, rajzolt szemöldök, műköröm?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 11:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Én szóltam:D És lőn az igazság:D
2015. máj. 26. 12:02
 12/37 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem látom értelmét.
2015. máj. 26. 12:10
 13/37 anonim ***** válasza:
87%
Elmondanám a véleményem, de előttem már kb. 6-an elmondták ugyanezt
2015. máj. 26. 12:10
 14/37 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és nekem sem tetszik (még a működöm sem). Szerintem is undorító, amikor valakinek nincs egy szál szemöldöke, majd egy centivel följebb, mint ahol a szemöldöke lenne, tetoválva van egy zárójel vagy egy idézőjel...

A párom is hülyét kap az ilyenektől meg a barátaink is. De valószínűleg az ilyen hölgyeknek nem a mi barátaink a célcsoportja...

Még a működöm a leglájtosabb, mert az tud lenni ízléses, de a többi...

2015. máj. 26. 12:12
 15/37 anonim ***** válasza:
26%
Annyit még hozzáfűznék, hogy azoknak, akiknek ez tetszik szerintem olyanok, hogy nekik tök mindegy csak legyen luk :D
2015. máj. 26. 12:12
 16/37 anonim ***** válasza:
95%
Nekem pl már elegem van, hogy állandóan rajzolgatni kell, mert hiányos. Szeretnék szemöldöktetoválást, de nem "vonalat", hanem szálasat, ami természetes hatású. Ha 1x annyira ritka, hézagos és világos, akkor nem nagyon látok más megoldást.
2015. máj. 26. 12:16
 17/37 anonim ***** válasza:
55%
Hát mi a logika rajzolt szemöldökben? Kiszedetni majd utána vissza rajzoltatni/tetováltatni, van ennek értelme???
2015. máj. 26. 12:19
 18/37 anonim ***** válasza:
63%

Nő vagyok, de műkörmöm van. Se az exnek se a jelenlegi páromnak nem volt vele baja. Nem értik ugyan, hogy miért jobb, mint az eredeti, de elfogadják.

Én személy szerint mindig is hosszú körmöket szerettem volna, de genetikailag vékony, papír körmöket örököltem, amik ha egy mm-rel is nagyobbak, már törnek, szakadnak. Ezért mikor lett önálló keresetem, megcsináltattam és csináltatom most is.

Szerintem akinek ennyivel gondja van, az nem hozzám való, ez nem egy olyan égbe kiáltó rondaság, főleg hogy nem karmokat csináltatok soha.

2015. máj. 26. 12:24
 19/37 anonim ***** válasza:

Kedves 9es... 5ös vagyok.

Megkérdezünk 100 embert, hogy mennyi 10+10...

mindenkinek (jó esetben) 20 lesz.

Azonos véleménnyel lenni egyazon dologról nem bűn és birkaság... főleg ha igaz.

De ész nélkül követni a többit, mert ők azt mondták hogy 20 és csak azért is annyit mondani birkaság.

2015. máj. 26. 12:27
 20/37 anonim ***** válasza:
63%
#19 matematikában 10+10 az tényleg 20 a tízes számrendszerben, ha a pluszjel az összeadás műveletet jelenti, viszont az, hogy mi szép és mi nem, nem lehet "IGAZ"
2015. máj. 26. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!