Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfi miért a nőkre haragszik, mikor ŐK cseszték el, ŐK állították fel ezt a "rendszert"?
Folyamatosan megy a lúzerhiszti, meg a picsogás, hogy "ezek a szemét nők a p.nájukkal mindent elérnek, nekik semmit nem kell tenniük, ha szépek!!" és hasonlók...namármost.
A pasik emeliték piedesztálra a pi-nát, ŐK nem bírják ki nélküle, ŐK epekednek és óvódás módjára vergődnek, ha nem kapják meg, mégis a NŐKRE haragszanak, mert így születtek :D Nem ám a saját nemükre vannak felháborodva, hogy "Férfitársaim, tessék észhez térni! Ne engedjünk meg mindent egy szép pofiért, két mellért meg egy punciért!!", hanem a NŐKRE, akik kihasználják azt a lehetőséget, amit a pasik nyújtanak. hát nem látjátok, hogy ez mennyire abszurd???
Tessék felébredni!! Amíg lesz kereslet, addig kínálat is lesz! A kereslet szabja meg a kínálatot és nem pedig fordítva! Hiába akarná a nő a gazdag pasival eltartatni magát, "szép vagyok elég ennyi" alapon vagy hiába akarnának bármit is elérni a szépségükkel vagy szimplán azzal, hogy nők, ha a pasik erre nem lennének vevők!!!
Tessék egymásra, a férfitársaitokra haragudni, ne pedig a nőkre!
12 jól mondja, ez ennél összetettebb dolog.
Nem alaptalanul vádolod a pinaközpontú, mégis picsogó férfiakat.
Ettől még azok az emberek (férfiak és nők), akik nem szeretik, ha az általad leírt módon működnek a dolgok, nem fognak tapsolni a kihasználó nőnek sem. Ők is működtetői ennek a rendszernek, akárcsak a "jó pináért mindent" férfi.
kérdező, érdekes hogy akik csak a p.nára mennek, meg is kapják általában, akik meg a nőre, azokat meg elutasitják...
nézzük az én esetemet: volt egy lány, akit mindenki csak megdugott majd eldobott. Jöttem én, éééés megkaptam én minden pozitivat, én vagyok az 1%, ne változzak stb - de NEM kaptam meg a nőt.
Jött egy másik pasi. Távkapcsolat, heti egyszer találkoznak, buliban leitatja, az sem érdekli ha részegen a lány más pasival összekapaszkodik, kilátszó alsóneműben jelenik meg... már majdnem félév után ő sem tartja ezt kapcsolatnak. De azért akkoris együtt vannak.
De tőlem a szeretet nem kellett.
Akkor ki is cseszte el a rendszert?
egyébként félreértés ne essék, nekem sem tetszik a rendszer, sőt...rühellem a rendszert. Ilyen ez a patriarcha rendszer, higgyétek el, egy nőnek sokkal szarabb benne élni, mint nektek, férfiaknak.
Oké, hogy nekünk könnyebb összeszedni egy numerát, vagy könnyebb pasit találni...viszont meg is fizetjük az árat érte. Le vagyunk hordva minden olcsó rib.ancnak, "te csak erre vagy jó, nem kellesz senkinek" és akkor ez még csak a szebbik fele a történetnek. A zaklatásokról már nem is beszélek.
" Nagyon csúnya hasonlat, nem is igazán hasonlat, de kb átjön a lényeg: a parasztság is mindig a nemességet szidta élete összes bajáért, pedig felét saját maga okozta magának, a másik felét pedig a szomszéd paraszt."
Ez nagyon találó, így van.
Meg is mondom, hogyan csinálják maguknak és egymásnak:
"a pasikban meg aztán pláne működik a mennyiségi taktika, hogy minél többet szerezzenek meg, és ők csak azt látják, hogy a nőknek olyan egyszerű sok szexpartnert találni..."
Álljon meg a menet!
Én csak a legbnsőségesebb viszonyaimban osztottam meg bárkibvel azt az igen szenzitív infót, hogy kivel volt szexuális kapcsolatom.
Namost.
Honnan tudhatná egy férfi, aki teszmazt csak látásból ismer egy nőt, hogy annak egyáltalán életében volt-e szexuális kapcsolata. Megmondom: sehonnan.
És azt is elmondom, hogy a férfi fantazmagorikus lény, értsd: a képzeletében lejátszódott dolgokat hajlamos valóságként elfogadni. Így férfi, aki kíván egy nőt, gondolatban már mindenféle módokon elképzelte a nőt meztelenül, szex közben, így hajlamos valóságosnak tekinteni, hogy az a nő _sokat szexel_.
Csakhogy ennek az égvilágon semmi köze nincsen a valósághoz.
Így a saját fantazmagóriájától szenved a férfi - amit csak felturbóz, hogy férfitársaságban esetleg egymásra licitálnak szexuális kamusztorikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!