Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várja el, hogy jóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el, hogy jóba legyek a barátjával? Más férfi is elvárja ezt a barátnőjétől?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt.

Én nem vagyok az a nyílt, sokat beszélő lányka,sok baráttal, ellentétben a barátommal.Nem igazán szeretek idegenek közé menni, ezt tudja ő is jól, viszont a kapcsolatunk tökéletes, semmi probléma nem volt idáig.

Neki több barátja van, régebben már be is mutatott nekik, elmentem szívesen, van pár tök jó fej haverja,meg van pár kevésbé is.

Arra is rászántam magam,hogy két csaj barátjával találkozzunk,holott a szívem mélyén nem hiszek az ilyesmiben, de hogy a kedvére tegyek elmentem velük valahová.Hát az volt életem legrosszabb fél órája, alig vártam,hogy lelépjek.Első és utolsó alkalom volt, pláne hogy megtudtam,hogy egyik felajánlotta a dugópajtis játékot neki...

Egy másik úgyszintén lány haverja külföldön él és a múlthéten jöttek a városba, azonnal megkereste a barátomat,össze akartak ülni.

A csaj állítólag azt mondta neki,hogy nagyon várja hogy lásson minket együtt,milyen aranyosak vagyunk,várja hogy ismerjen meg.

Nekem nem volt kedvem menni, nem tudtam volna beszélgetni se vele, hisz a szívem mélyén félek az egész helyzettől,nem hiszek az ilyen barátságban, és nem akartam barátkozni se a lánnyal teljesen tartózkodom tőle.

Mondtam,hogy én nem megyek,sőt felajánlottam,hogy menjen el ő hisz ha itt van biztos akarnak dumálni meg minden. Erősködött,hogy menjek majd rábeszéltem,hogy menjen egyedül.

Másnap nekem áll,hogy ''miért nem tudtam vele menni, az a csaj már olyan rég várja hogy ismerjen meg engem,mind mondja,hogy aranyosak vagyunk ..''

Olyanokat mondott,hogy ennyit sem tudtam megtenni érte meg hogy így legalább megismertem volna hogy milyen lány,nem olyan mint a többi,tök rendes,aranyos okos lány, már-már furcsáltam,hogy minek dicséri ennyit.

Én nem értem miért volt ez...mikor erőt vettem magamon és 'elengedtem' egyedül,még ő mérges rám. Nekem alapból nem számít milyen viszonyban van a barátaimmal.Bemutattam nekik ha úgy adódott és ha jóba lettek jó,ha nem úgy is...nekem nem az a fontos,hogy hogy jön ki a barátaimmal,hanem hogy milyen a kapcsolata velem.Én nem álltam volna le veszekedni vele,ha nem jön egy találkára a barátnőmmel.

Szerintetek miért van ez? Esetleg ha férfiak is elolvasták, szerintetek miért akarta ennyire?Miért nem fogadta el,hogy belőlem teljesen ellenszenves érzést váltott ki a találka?

19L

2015. máj. 18. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Csak a kérdést olvastam, meg a legelső mondatot. A barátja már mellette áll egy ideje, te még csak 1 éve, és szeretné ha ketten jóban lennétek, mert csak így tudja fenntartani mindkettőtökkel a kapcsolatot.
2015. máj. 18. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg fontos neki ez a lány, ez a barátság és a kapcsolatotok is, így azt akarta, hogy jóban legyetek, mert akkor egyszerre is tud veletek találkozni. Mivel külföldön él a csaj, nem valószínű, hogy mögöttes szándék lenne. Nem is ez a baj... hanem, hogy a barátod még nem megértő. Talán te vagy neki az első komolyabb kapcsolata, vagy az első olyan, ami igazán számít.

Én hasonló szituációban voltam 1 éve a barátommal. Ő is megsértődött, mikor nem mentem el a találkozóra és nem akart megérteni. Össze nem vesztünk, inkább csak vitatkoztunk. De pár nap alatt átgondolta, hogy váratlan volt nekem a helyzet, nem tudtam vele mit kezdeni és amúgy sem tudok sokszor idegen emberekkel. Utána már nem forszírozta, mindig megkérdezi, van-e kedvem. Egyébként nálunk ez a messzi havercsaj nem sok vizet zavar. Addig naponta leveleztek, míg a képbe nem kerültem, utána is egy évig de most már szinte 2 hónapban egyszer. Valószínűleg addig akarta biztos pontnak tartani, míg szingli pasi, vagy bizonytalan a kapcsolat, hogy ha neki épp nincs senki vagy zűrben van, "elő lehessen húzni a nyulat a kalapból" (több csajnál, barátnőimnél is láttam ilyet, hogy van egy ilyen haver, potenciális pszichológus/dugópajti)

ezek a barátnők viszont lekopnak, ha a pasi már nem szán rájuk időt.

2015. máj. 18. 21:12
 3/13 Interferencia ***** válasza:
Megbeszélted vele az érzéseidet, hogy miért állsz hozzá így ehhez a kérdéshez?
2015. máj. 18. 21:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Hát sokszor feljött a téma és mindig elmondtam neki,hogy értse meg,nem volt kedvem elmenni a találkozóra ezzel a csajjal, nem lettem volna jó társaság...egyszerűen még én magam se tudom megmagyarázni miért, egyszerűen rossz érzés kerülgetett a témával kapcsolatban.

Ők még néha leveleznek, nagy buzgón ír a csaj is mindig neki, puszikkal meg drága becézéssel...

Nem értem meg miért ilyen fontos neki,hogy barátnő legyek azzal a csajjal, nagyon sokszor emlegette,hogy biztos nagyon jól kijönnénk és barátnők lennénk, nagyon jó fej a csaj...már lassan idegesített a nagy fényezés.

És én is fent akarom tartani a baráti kapcsolataim és vele is,mégsem várom el azt,hogy ők egymással jó viszonyt ápoljanak.Ti elvárjátok? Pláne egy ilyen szituban,ahol ő is lány, és én is.:/

2015. máj. 18. 21:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Ő egy nyílt, barátkozó, társasági ember, aki szeret a barátaival lenni, fontosak neki és szeretne téged is bevonni a társaságba. Nyilván a barátai is hasonló mentalitásúak, szeretnének veled is barátkozni.

Főleg a lány barátoknál érthető ez, jobban éreznék magukat, ha jól kijönnétek, szeretnék, ha ott lennél a közös baráti programokon. Egyrészt hogy ne legyenek ezek a programok félreérthetőek, másrészt te vagy a jó barátjuk barátnője biztos örülnének, ha jó lenne a kapcsolatod velük.

Ugyanígy volt a férjem női barátaival is.

Én sem vagyok egy nagy társasági, sem barátkozós, sem beszédes, nem szeretek eljárni. Annyit azért megtettem, hogy találkoztam azokkal az emberekkel, akiknek a férjem be akart mutatni, kedves, udvarias voltam velük, később elmentem néhány közös programra, hogy kicsit megismerjem őket. Tudtam, hogy neki ezek az emberek fontosak és rosszul esne neki, ha még csak hajlandó sem lennék találkozni velük soha.

2015. máj. 18. 22:14
 6/13 Interferencia ***** válasza:
De meg tudod magyarázni, a kérdés kifejtésében is megtetted...
2015. máj. 19. 00:42
 7/13 Carragher_x ***** válasza:
Simán nem passzoltok egymáshoz, különösebb fejtegetésbe is kár belemenni, 19 vagy, úgyis szakítani fogtok előbb-utóbb.
2015. máj. 19. 02:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Oké, elhiszem hogy bevonnának oda,de ő annyira erősködött...én is szerettem volna hogy jóba legyen az én barátaimmal,mégsem várom el így,hogy találkozzanak.Közös programra hívom,ha jön jó,ha nem akkor tiszteletben tartom,hogy nem.

Egyébként már többször megvolt az,hogy elmentem miatta,mint írtam is, de azzal a 2 csajjal valami borzalom volt az a fél óra, nem akarok többet olyat inkább ülök itthon vagy elmegyek az én barátaimmal. :/

Amúgy meg nem biztos,hogy szakítani fogunk,én nagyon szeretem őt és ő is, már idősebb kicsit és tervezett hosszútávra velem...

2015. máj. 19. 06:11
 9/13 Interferencia ***** válasza:
Akkor segítek: potenciális riválisnak tekinted őket, és valamilyen szinten féltékeny vagy rájuk, ezért már alapból negatívan állsz hozzájuk. Ha nekem ebben a helyzetben ezt mondaná a lány, csodálkoznék az egészen, rákérdeznék, hogy biztos nem zavarja, hogy vannak lánybarátaim is, és elfogadnám a dolgot. (Bár szerintem is csak ideig-óráig létezik fiú-lány barátság, és nincsenek is lánybarátaim. :D)
2015. máj. 19. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, az messziről lerí rólad, hogy féltékeny vagy ezekre a lányokra.
2015. máj. 19. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!