Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátralévő életemet szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátralévő életemet szeretném egyedülálló, szűz agglegényként leélni. Szerintetek menni fog?

Figyelt kérdés
19/F

2015. máj. 6. 00:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
sorry, a 15ösnek szólt, de végülis magadra is vonatkoztathatod, rád is igaz
2015. máj. 6. 00:45
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Manapság csak az megy hogy mindenki dug mindenkivel, hetente mással kefélnek. Nagyon sok értelme van..
2015. máj. 6. 00:46
 23/49 A kérdező kommentje:
Hát, pedig én voltam szerelmes, ami azt illeti, most is az vagyok. És egyáltalán nem rossz érzés, gondolkodtam is, hogy felülvizsgáljam-e az álláspontom. De miután kimentek a hormonok, arra jutottam, hogy jobb lesz tartani magam ahhoz, amit már tízévesen eldöntöttem :D
2015. máj. 6. 00:47
 24/49 anonim ***** válasza:
77%

Nekem se tetszik az a szexista kultúra ami van, pl én csak beszélgetni szeretnék, de 10ből 6 srácnak az első kérdése h mekkora a kosárméretem.

Ettől függetlenül ugyanúgy szeretnék egy rendes kapcsolatot.

2015. máj. 6. 00:48
 25/49 A kérdező kommentje:
Nem csak a társadalmi elvárásokról van szó, nekem egyszerűen sok lenne annyi egy másik emberből. Szeretem a társaságot, de csak egy bizonyos pontig, azok a legjobban működő emberi kapcsolataim, ahol csak alkalomszerűen találkozom a másikkal és nincs semmilyen kötelezettség.
2015. máj. 6. 00:55
 26/49 A kérdező kommentje:
Ja, meg persze ott van a szex is, azt kihagytam. A hideg kiráz, hogy olyat csináljak egy másik emberrel xD
2015. máj. 6. 00:56
 27/49 anonim ***** válasza:
90%
De voltam, vagyok szerelmes. Lassan 6 éve vagyok egy lányba, az életemnél is jobban. Habozás nélkül adnám az életem érte. Három éve sajnos nem láttam s nem is beszéltünk. De ő az első szerelmem és annyira mélyen belém égett, hogy nem vagyok képes más lányra nőként teni, se nem partnerként egy szerelemben, egy kapcsolatban, vagy akár csak szexben. Sajnos ennél a lánynál már nem próválkoznék, mert ronda disznó vagyok, ő pedig gyönyörű nő. Szóval érthető. De igen is tudom, hogy mi az a szerelem. A világ egyik legrosszab érzése. És azért mert egy sem igaz!! Olyan érzés mint az éhség. Hiány miatt egyre erősebb majd csillapítod és egy ideig semmi gond, aztán megint előröl. Az az igazi szerelem, mimor az ember az élete során nem 10-20 emberbe szerelmes, hanem egybe! Mert milyen dolog az, hogy megtetszik egy lány, összejövök, becézem, hogy életem értelme, kincsem, meg hogy szeretlek? Aztán jön egy gubanc és szétröppennek, majd egy kis idő után megismerek más lány, és neki is ugyan az a szöveg... Ez olyan mintha azt mondanák kostold meg melyik a legfinomabb bor. Te belekostolsz egybe, majd agyon dicséred, aztán eldobod. Fogsz egy másikat, azt is agyon dicséred, majd eldobod. Értelem... A szerelem egy vágy, mely az elején kellemes és jó, de mivel ez is múlandó, így csak rosszabbodik,és mindig ugyan az a vége,sírás, gyötrelem, fájdalom. Én pl nem tudnék lefeküdni olyan lánnyal, akit elöttem már megdugtak. Sőt, érintkezni se akarnék vele. Belegondolni abban, hogy az a száj ami az arcodra ad piszit, vagy a szádra, abban a szájban esetleg egy másik pasi farka volt, vagy oda berakni a farkad, ahova már elötted berakosgatták már egy páran, na ennél undorítóbb dolgot nem igen tudok. Szóval a szenvedést az átverést és a hazugságot meghagyom inkább nektek.
2015. máj. 6. 00:58
 28/49 A kérdező kommentje:
Na, jobb így, hogy kiadtad magadból? :D
2015. máj. 6. 01:36
 29/49 anonim ***** válasza:
68%
Elhatározás kérdése, de én a helyedben 19 évesen nem mondanék ilyet.
2015. máj. 6. 07:40
 30/49 anonim ***** válasza:
57%
Hajrá kérdező. Gondolom eddig sem puskával zavartaf el a csajokat magad mellől. Szín tiszta önámítás amit itt levágsz. Most minket akarsz meggyőzni, hogy milyen faxa az életed, vagy magadat? A kutyának nem kellesz és ezért előadod ezt "nekem nem is kell senki, dugni sem akarok" baromságot.
2015. máj. 6. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!