Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátralévő életemet szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátralévő életemet szeretném egyedülálló, szűz agglegényként leélni. Szerintetek menni fog?

Figyelt kérdés
19/F

2015. máj. 6. 00:18
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Én meg még óvodában eldöntöttem, hogy hosszú hajam lesz, és tényleg az van :) Meg gimiben, hogy nem fogok egyetemre járni, és tényleg nem :D
2015. máj. 6. 00:31
 12/49 anonim ***** válasza:
71%
Hát igen, 19 évesen valóban fél lábban a sírban vagy.
2015. máj. 6. 00:33
 13/49 A kérdező kommentje:
Ki mondott ilyet?! Életem csúcsán vagyok ragyogó kilátásokkal (na jó, ez így nem igaz, de optimista vagyok). Enyém a világ. Csak nem akarok az életembe barátnőt, házasságot, vagy szexet.
2015. máj. 6. 00:35
 14/49 anonim ***** válasza:
52%

hosszú hajad van és nem mentél egyetemre?

hát barátom, már most esélyed sincs a lányoknál...

2015. máj. 6. 00:36
 15/49 anonim ***** válasza:
40%
Én is 19 vagyok, még szintén szűz, s az életemet is úgy tervezem,hogy abban max munkahelyi, vagy közszolgálati esetekben komunikálok a másik nemmel. Félreértés ne essék. Nem vagyok meleg, a lányok tetszenek. Csak eddig le se xartak a nők, akkor ezután is így lesz. Meg kissebb nagyobb problémák miatt sem menne. Ezért úgy tervezem életem, hogy a saját magam javát akarom szolgálni, magamat akarom ellátni, senkiért nem akarok felelösséget vállalni és senkivel nem akarok osztozkodni.
2015. máj. 6. 00:37
 16/49 A kérdező kommentje:
#14: Azt kihagytad, hogy a szandálzokni a kedvenc viseletem, meg hogy imádom az animéket. Ja, meg GYK-zok is, az még mínusz egy pont, nem? :D
2015. máj. 6. 00:39
 17/49 anonim ***** válasza:
54%
19es akik így gondolkodnak, még sohasem voltak igazán szerelmesek vagy nem a megfelelő emberbe
2015. máj. 6. 00:40
 18/49 anonim ***** válasza:
83%
kérdező te nagyon hajtasz a világ legroszabb pasija címért, a végén még minden gyk-s csaj rádmozdul
2015. máj. 6. 00:42
 19/49 A kérdező kommentje:
17, te most kinek válaszolsz? Még nem is tartunk 19 válasznál xD Vagy rám gondolsz, mert írtam, hogy 19 vagyok?
2015. máj. 6. 00:42
 20/49 A kérdező kommentje:

18: Esélyük sincs :)

De tényleg büszke vagyok arra, hogy nem befolyásolnak a társadalom primitív nemiszerepelvárásai, meg a szomatikus szexkultúra követelményei. :)

2015. máj. 6. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!