Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell olyan nagy ügyet csinálni egy megcsalásból?
Figyelt kérdés
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődést, akkor rendben vagyunk! A lényeg most jön.
Szóval: Amikor egy ilyen esemény szenvedő félként megtörténik valakivel, akkor sokan összezuhannak, sírnak, depresszióssá válnak, stb... Én azt nem értem, hogy miért van ez így? Akinek van/volt komoly kapcsolata, az kelendő és idővel lesz is neki másik. Velük ellentétben vannak olyan emberek, akik meg a kutyának nem kellenek, mégis vitézül tűrik a helyzetüket, holott még csak emebrnek sem veszik sokukat. Egy megcsalás szerintem semmi az ő fájdalmukhoz képest.
2015. ápr. 28. 22:12
11/13 A kérdező kommentje:
Hát, férfiszámba semmiképpen nem.
2015. ápr. 28. 22:40
12/13 Költőnő? válasza:
tudod, van "állítólag" egy olyan fogalom, h bizalom.
Na, ha ez így megvan a térképen nagyjából, h kb mi az; képzeld el, h vki duuuurván visszaél vele.
Na?
13/13 anonim válasza:
En ertem mirol beszelsz es egyet is ertek veled, tul nagy feneket keritenek enek az egesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!