Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni hogy megcsókoljon? 15/L
Figyelt kérdés
Szeretem es úgy érzem ő is engem....
De nem mer?
Vagy csak nem akar?
Tudtok kis trükköket mondani?
2015. ápr. 18. 11:05
1/7 anonim válasza:
Ha bejössz neki, és mégsem csókol meg akkor csak nincs töke hozzá.
2/7 RRR válasza:
hozd olyan szituba,hogy ne legyen más választása
3/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy?
2015. ápr. 18. 11:12
4/7 anonim válasza:
Akkor csókold meg te! A fiuk nagyon imádják ha őket csókolják meg!
5/7 anonim válasza:
Egyszerű a recept: mondd neki azt, hogy "csókolj meg"...nyílt kommunikáció mindenek felett :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem mond azt neki hogy ajj de fáradt vagyok és dűlj neki a mellkasának majd nézz fel rá naaaaagy bociszemekkel és puszild meg! najó ez lehet hogy nem válik be mert ez csak az én álomvilágomban lett elképzelve:D
7/7 anonim válasza:
Én két jó választ kaptam egy ehez hasonló kérdésre:
1.öleld meg, adj egy puszit az arcára nézz mélyen a szemébe majd tekints a szájára utána ismét a szemébe. Ha még mindig nem esik le neki akkor menj közelebb hozzá és karold át a vállát.
2.mond neki hogy az este nagyon jó álmod volt az volt benne hogy megcsókolt.Menj közelebb hozzá és karold át a vállát.
Ha ezekre nem reagál akkor nem fog megcsókolni. Majd írd h mi történt!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!