Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kicsit fura kérdés. Szoktatok olyat csinálni, hogy amikor az utcán szembe jön veletek egy nektek tetsző fiú, akaratlanul is a pénisze felé néztek?
Nekem eddig egy ilyen ember volt, a fizika tanárom. :D Ráadásul mikor a pódiumon álló asztal sarkára fel is ült.. jó ég, úgy kibírni 90 percet. :D Gyakorlatilag arc magasságban volt a nemesebbik fele. :D
Na de ebben az volt a vicces, hogy még a srácoknak is feltűnt és gyakorlatilag ugyanezzel a problémával küzdöttek, mint mi. :D Hát ha láttam volna meztelenül, lehet megijedek. :D
Egyébként nem, nem szoktam senki farkát fixírozni. :D
Igen, bár azokét is megszoktam nézni akik nem jönnek be. Főleg ha ülök valahol (busz, pad, kávézó) és úgy mennek el mellettem. De csak kíváncsiságból, a csajokat is mindig felmérem és megbámulom ha lehetőségem van rá, pedig nem vagyok leszbi.
20/L
persze :))
akkor néha rá is mosolygok
meg a melegítőgatyában olyan jól látszik ahogy dudorodik :DD
ez olyan mint a pasiknál a mell csekkolás,
akaratlanul is oda téved a szem de igyekszünk nem azt bámulni csak egy rövid pillantás ereéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!