Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell olyan nagy ügyet csinálni egy megcsalásból?
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődést, akkor rendben vagyunk! A lényeg most jön.
Szóval: Amikor egy ilyen esemény szenvedő félként megtörténik valakivel, akkor sokan összezuhannak, sírnak, depresszióssá válnak, stb... Én azt nem értem, hogy miért van ez így? Akinek van/volt komoly kapcsolata, az kelendő és idővel lesz is neki másik. Velük ellentétben vannak olyan emberek, akik meg a kutyának nem kellenek, mégis vitézül tűrik a helyzetüket, holott még csak emebrnek sem veszik sokukat. Egy megcsalás szerintem semmi az ő fájdalmukhoz képest.
vitézül tűrik a helyzetüket? ugyan már! vitézül félreállnak mások útjából és vitézül nem változtatnak a saját helyzetükön.. nagy vitézek...
A kérdés alapjával amúgy kb egyetértek, egy megcsalás nem feltétlen nagy dolog, ha jól kezelik... ha valaki direkt viszonyt alakít ki, az tényleg rossz, de egy emlékezetkieséses éjjelen való rossz döntés abszolút megbocsájtható
node a kérdésedhez: szerinted mi a nagyobb fájdalom? birtokolni valamit amiről kiderül, hogy nem működik jól, vagy nem birtokolni semmit és semmit sem tenni? a cselekvés szerintem mindig fájdalmasabb, de produktívabb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!